Pasak Š.Jasikevičiaus, jam svarbu ne tik pardavėjų, bet ir padavėjų aptarnavimo kokybė. Krepšininkas atkreipia dėmesį į tai, kaip bendrauja restorano personalas, kokių žinių turi, ką gali patarti. Š.Jasikevičius sakosi visuomet paliekąs arbatpinigių. Jų dydis priklauso nuo to, kokioje šalyje vaišinamasi. Žaidėjas neslėpė didžiausią atlygį atseikėjantis tiems, kas dirba viršvalandžius. „Juk būna, kad su smagia kompanija užsibūni restorane ir išeiti nesinori. Tuomet prašai darbuotojų pabūti ilgiau ir už tai jiems atlygini“, – portalui Žmonės.lt tvirtino Š.Jasikevičius.
Jis sakė, jog tai, kokioje maitinimo įstaigoje apsilanko, priklauso ne tik nuo aptarnavimo kokybės, bet ir nuo to, kiek dienų iki rungtynių yra likę. Jei iki kovos aikštelėje dar keturios ar penkios dienos tuomet Š.Jasikevičius pirmenybę teikia mėgiamam, bet ne itin sveikam valgiui. Kai dvikova – už dviejų ar vienos dienos, tuomet sportininkas itin atidžiai renkasi maistą – dieną dažniausiai ta būna paukštiena, o vakare – žuvis. „Bet po rungtynių leidžiu sau atsipalaiduoti! Desertai... Greitas maistas... Kokius saldumynus labiausiai mėgstu? Sūrio tortą ir ledus“, – sakė Š.Jasikevičius.
Jis, kaip ir kiti du už prekystalio restorane „McDonald's“ šeštadienį keliasdešimt minučių praleidę žaidėjai, tvirtino niekuomet apie darbą prekybos ar paslaugų sferoje negalvojęs, o panašia veikla užsiimtų tik verčiamas gyvenimiškų aplinkybių.
„Aptarnauti klientus man – nauja patirtis. Na, pusvalandį ar valandą klientams galėčiau šypsotis, bet ilgiau...“, – atviravo V.Lipkevičius.
Jam antrindamas T.Dimša pridūrė, jog sudėtinga ne tik ilgai būti paslaugiam, bet ir neapsigauti skaičiuojant pinigus. Sportininkai tvirtino, jog jiems ne sykį yra grąžinę per didelę sumą už pirkinius, tačiau jie apie tai kasininkėms pranešė. „Grąžinau ir norėčiau, kad man grąžintų“, – sakė V.Lipkevičius.
Šarūnas Jasikevičius |