Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Žalgirio“ krepšininkas Marius Grigonis su žmona Salomėja pakrikštijo sūnų: „Mums tai svarbi diena“

Balandžio pabaigoje sūnaus susilaukę „Žalgirio“ krepšininkas Marius Grigonis (24 m.) ir komunikacijos specialistė Salomėja Karvelytė-Grigonė (25 m.) šį savaitgalį minėjo ypatingą dieną. Šeima Kaune pakrikštijo savo sūnų Emilį Petrą.
Marius Grigonis su žmona Salomėja ir sūnumi Emiliu Petru
Marius Grigonis su žmona Salomėja ir sūnumi Emiliu Petru / Asmeninio albumo nuotr.

Saulėtas sekmadienio rytas Mariaus ir Salomėjos Grigonių šeimoje prasidėjo ypatingai – šventiškai pasipuošusi šeima skubėjo į bažnyčią, kur artimiausių žmonių apsuptyje pakrikštijo savo vos kelių mėnesių sūnų.

Po ceremonijos laiminga šeima paskelbė, kokį krikšto vardą suteikė savo pirmagimiui – susipažinkite su Emiliu Petru.

„Kasdien dėkojame Dievui už šį stebuklą, kurį mums padovanojo. Ši diena labai ypatinga, esame labai laimingi“, – 15min komentavo Salomėja Grigonė.

Po šventės šeima su artimaisiais iškeliavo šventinių pietų, kur, žinoma, visas dėmesys buvo skirtas šventės kaltininkui.

Krikštynų akimirkos – galerijoje:

Pirmagimio pora susilaukė balandžio gale, o džiugią žinią 15min patvirtino Salomėjos senelis, legendinės laidos „Krepšinio pasaulyje“ žurnalistas Vidas Mačiulis. Tai – pirmasis jo proanūkis, tad ši diena jam išties labai džiugi.

„Dar kol kas nemačiau gyvai, bet nuolat skambinu ir klausiu, kaip jie ten laikosi. Perdavė, kad viskas gerai, visi labai laimingi, sveiki“, – džiaugėsi Vidas Mačiulis.

Jo proanūkis gimė Kauno Prano Mažylio gimdymo namuose, ten pat gimė ir jo anūkė Salomėja. Kaip 15min pasakojo Vidas Mačiulis, naujieji tėvai sūnui vardo dar kol kas neišrinko.

„Būk pasveikintas, mažasis Grigoni, ir žinok, kad dėl Tavęs tėvelis Marius šį vakarą nežais su „Žalgiriu“ Prienuose. Jis nuo antros valandos nakties ligoninėje laukė tavęs kartu mamyte Salomėja...“, – feisbuke pridūrė V.Mačiulis.

Asmeninio albumo nuotr./Salomėja Karvelytė ir Marius Grigonis
Asmeninio albumo nuotr./Salomėja Karvelytė ir Marius Grigonis

Su Mariumi Salomėja pažįstama jau nuo 6 klasės. Tuomet jiedu abu mokėsi toje pačioje sostinės mokykloje, nors Salomėja buvo metais aukštesnėje klasėje. Po 10 klasės ji su mainų programa išvyko į JAV, tačiau grįžusi turėjo kartoti kursą Lietuvoje. Likimas ar ne, bet tuomet 11 klasę pradėjo lankyti kaip suolo draugai, o netrukus įsižiebė ir romantiški jausmai.

Legendinio žurnalisto, laidos „Krepšinio pasaulyje“ kūrėjo ir vedėjo Vido Mačiulio vaikaitė Salomėja krepšininkui vieną lemtingiausių „taip“ tarė praėjusių metų vasarą, Kauno Šv. Pranciškaus Ksavero bažnyčioje.

Kaip anksčiau Salomėja yra sakiusi interviu 15min, tiek ji Mariui, tiek Marius jai – pirmi rimti partneriai, jiems abiems ši draugystė labai brangi. Salomėja sako, kad rimtai į santykius jie žiūri nuo pat jų bendravimo pradžios, o klausimų, kad jausmai laikui bėgant praeis – nei vienam nekilo. „Mes vienas į kitą nuo pat draugystės pradžios labai šeimyniškai žiūrėjome“, – kalbėjo Salomėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas