Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis gimtadienį šventė prancūziškai: „Reikia džiaugtis gyvenimu, nes negali žinoti, kas bus rytoj“

Vilniuje „Baltijos Baleto Teatre“ verslininkas Žilvinas Grigaitis, praėjusio gimtadienio ir naujų pareigų inauguracijos proga, bičiuliams surengė tikrą prancūzišką šou, su specialiai šiam vakarui kurtu baleto meistrų pasirodymu, prancūzišku šampanu ir gurmaniškais patiekalais.
Žilvino Grigaičio gimtadienio akimirka
Žilvino Grigaičio gimtadienio akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

Šis ruduo Ž.Grigaičiui ypatingas – vienas prabangiausių pasaulyje, prancūzų liukso klasės gyvenimo būdo prekių ženklas „Le Cercle by Pernod Ricard“ paskyrė jį savo ambasadoriumi. Naujų pareigų ir praėjusio gimtadienio proga Ž.Grigaitį pirmadienio vakarą, išskirtinėje vietoje – „Baltijos Baleto Teatro“ erdvėje, sveikino jo draugai ir bičiuliai – verslo partneriai atvykę iš užsienio, bičiuliai, draugai, menininkai, ir šalių abasadoriai, kuriose „Pernod Ricard“ plėtoja verslą.

Žilvino Grigaičio gimtadienio akimirkos – galerijoje:

„Man pačiam tai – didžiulis iššūkis ir pripažinimas. Būti šio prekių ženklo ambasadoriumi man – garbė. Tai prabangų gyvenimo būdą – meną, kultūrą, išskirtines keliones, šiuolaikinę gastronomiją bei gurme patiekalus – vienijantis prekių ženklas. Gavęs prabangaus prekių ženklų ambasadoriaus pareigas, gavau ir didžiulę atsakomybę – atstovauti šį prekių ženklą, skleisti apie jį žinią“, – naujomis pareigomis džiaugėsi Ž.Grigaitis.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienio akimirka

Dar vasaros viduryje su naujomis pareigomis verslininko gyvenime atsirado nauji įsipareigojimai – gerokai padaugėjo kelionių ir darbo grafikas tapo daug užimtesnis, nei buvo. Todėl natūralu, kad ir susitikimus su draugais, ir net gimtadienio šventimą, kurio Ž.Grigaitis niekada nepraleidžia, teko atidėti.

„Vasara išties buvo labai įtempta. Jei suskaičiuočiau dienas, kurias praleidau Lietuvoje, jų būtų labai mažai. Net ir savo gimtadienio, kuris yra rugpjūčio 30 d., Lietuvoje su draugais neturėjau galimybės atšvęsti. Tą dieną pakėliau taurę šampano Paryžiuje ir viskas.

Todėl dabar džiaugiuosi matydamas tokį būrį man svarbių žmonių, su kuriais galiu smagiai paminėti man asmeniškai dvi labai svarbias progas. Esu iš tų žmonių, kuriems labai svarbu paminėti ir švęsti asmeniškai svarbias gyvenimo datas. Reikia švęsti gyvenimą, mylėti jį, nes niekada negali žinoti, kas bus rytoj.“

Šio šventinio vakaro vieta pasirinkta neatsitiktinai. Ž.Grigaičiui ne kartą gerą įspūdį paliko „Baltijos Baleto teatro“ drąsūs pasirodymai, todėl vos atsiradus progai, nusprendė su jais bendradarbiauti.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienio akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienio akimirka

„Seniai galvojau apie kolaboraciją su šiuo teatru. Man patinka jo įkūrėjos, režisierės, choreografės Marijos Simonos Šimulynaitės požiūris į šiuolaikinį meną, baletą. Marija kūrybiška, daug idėjų turinti menininkė, kuri mielai sutiko priimti mano iššūkį ir specialiai šiam vakarui sukūrė net keliatą drąsių pasirodymų – mini ištraukas iš spektaklių ir jai puikiai pavyko nustebinti ne tik mane! Jos trupės kurtais pasirodymais sužavėti liko ir visi svečiai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas