Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis sukvietė draugus į gimtadienį: svečiams – prabangi dovana ir dvi naujienos

Verslo konsultantas Žilvinas Grigaitis sukvietė artimus bičiulius pasimatyti ir pagaliau paminėti jo gimtadienio. Jau tapo tradicija, kad gimtadienį Ž.Grigaitis švenčia ne rugpjūčio 30-ąją, tikrąją gimimo dieną, bet rudenį, kai visi sugrįžta į miestą.

Šįsyk šventiniam kokteiliui, užkandžiams ir naujos papuošalų kolekcijos pristatymui Ž.Grigaitis pasirinko stilinga Vilniaus vietą – „Carre lounge“, rašoma pranešime spaudai. „Tai ideali vieta ne tik pasimatymams, draugų susibūrimams, bet ir tokioms uždaroms šventėms kaip mano. Čia jauku, stilinga“, – sako Ž.Grigaitis.

Roberto Riabovo / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis Carre restorane
Roberto Riabovo / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis Carre restorane

Šventinį vakarą Ž.Grigaitis jaudinosi ne tik sveikinamas draugų, kurie jam linkėjo visa ko geriausio, bet ir pristatydamas naujausią savo papuošalų kolekciją.

„Naujausia mano papuošalų kolekcija yra ypatinga – įkvėpta tiek dabartinių įvykių pasaulyje, tiek asmeninių išgyvenimų. Norime to ar ne, bet visi susiduriame su draugų netektimis ir išdavystėmis, apkalbomis, veidmainystėmis, šmeižtu... Ir man kartais norisi tiesiog nerodyti savo tikro veido, slėpti jį po kaukėmis ar nematomu šydu. Juk veidas atspindi mūsų emocijas, išgyvenimus, patirtis, o kaukė ar domino akiniai – kaip senojoje Venecijoje – skirti tam, kad apgaubtų paslaptimis, sukurtų intrigą. Kaukė leidžia išlikti nepastebėtam, neidentifikuotam...

Būtent kaukė leidžia neatsakyti į užduotus klausimus. Gal kartais ir jums norisi pabėgti ne tik nuo kitų, bet ir nuo savęs? Todėl ši nauja rudens–žiemos segių kolekcija ir yra mistifikuota. Ją kurdami drauge su dizainere Irina My My galvojome apie Veneciją, šventinę nuotaiką – ypatingus pokylius, vakarėlius. Tikiu, kad daugeliui tai bus inspiracija pasipuošti, nustebinti kolegas ar artimuosius. Aš visada sakau: nebijokite drąsių sprendimų, nebijokite išsiskirti. Nes gyvenimas – tai žaidimas, todėl žaiskime jį stilingai ir pasipuošę“, – sakė Ž.Grigaitis.

Roberto Riabovo / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis Carre restorane
Roberto Riabovo / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis Carre restorane

„Rdecor R“ įkūrėja, dizainerė Rasa Dambrauskaitė, kurios dekoracijos puošia ne tik Lietuvos parduotuvių ir viešbučių, bet ir Paryžiaus, Londono bei kitų didžiųjų miestų vitrinas, pasirūpino, kad segės būtų originaliai pateiktos ir pristatytos. Svečiai iš tiesų liko sužavėti.

Ž.Grigaitis atskleidė, kad visa kolekcija sukurta naudojant 1 000 metų senumo medį ir jo elementus. Išskirtinę segių kolekciją papildo medinės unisex apyrankės, primenančios senovinius Romos laikų rožinius. Stilingiausiu Lietuvos vyru tituluojamas Ž.Grigaitis žada ateityje iš šio seno medžio kurti namų dizaino elementus: įvairius padėklus, pelenines, vyno ir šampano spintas.

„Tai mano nauja aistra ir naujas kūrybos laukas – tikiu, kad ši koloboracijos su „Big foot Parket International“ kompanija – tik pradžia. Man patinka tai, ką jie daro ir kuria, o svarbiausia, žavi jų filosofija – prikelti seną, istorinį medį naujam, antram gyvenimui“, – sakė Ž.Grigaitis.

Roberto Riabovo / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis Carre restorane
Roberto Riabovo / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis Carre restorane

Taip pat šventės metu Ž.Grigaitis draugams pristatė dar vieną staigmeną – oficialiai paskelbė, kad tapo „Jaquart champagne“ ambasadoriumi.

„Ne vienus metus teko dirbti su pasaulinio lygio vardais, o po pastarosios kelionės į Niujorką šį rugsėjį supratau, kad gyvenimas nestovi vietoje – viskas keičiasi, todėl, gavus gerą pasiūlymą ar progą, nereikia praleisti. Tiesa, negaliu nepaminėti ir nepasidžiaugti, kad Niujorke lankiausi gavęs oficialų mados namų „Ralph Lauren“ kvietimą. Ir vėl kaip prieš dvidešimt metų turėjau galimybę dalyvauti išskirtiniame naujos parduotuvės atidaryme“, – šypsojosi žinomas vyras.

Visiems šventėje dalyvavusiems svečiams Ž.Grigaitis dovanų įteikė prabangias, istorinio medžio apyrankes.

„Visus brangius draugus ir kolegas ar tiesiog gerus žmones reikia saugoti, todėl istorinis, antram gyvenimui prikeltas medis, turintis panašių gydomųjų savybių kaip ir gintaras, padės jiems saugotis nuo įvairių negandų ir piktų akių, suteiks stiprybės ir energijos judėti į priekį bei siekti savo tikslų“, – vylėsi verslo konsultantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas