Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žilvinas Šilgalis susituokė su Kristina Kiršyte: vestuvėse Korfu saloje dalyvavo tik jų vaikai

Už tūkstančių kilometrų, jaukiame kalnų namely, apsupti tik savo vaikų – rugpjūčio pabaigoje Korfu saloje susituokė Vilniaus miesto tarybos narys Žilvinas Šilgalis (47) su mylimąja, teisinių paslaugų įmonės „Strateginių sprendimų centras“ savininke Kristina Kiršyte (38), praneša 15min.
Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė
Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė / Asmeninio albumo nuotr.

Po daugiau nei trejų metų draugystės Žilvinas Šilgalis ir jo išrinktoji Kristina Kiršytė amžiną meilę vienas kitam prisiekė rugpjūčio 24-ąją. Kartu pasikvietę tik savo vaikus, jie išskrido į Korfu salą iškelti graikiškų vestuvių: „Tik ne didelių ir storų, o mažų ir plonų...“, – kalbėdama su 15min juokėsi K.Kiršytė.

Jųdviejų pažintis prasidėjo jau labai seniai. Tik iš pradžių nė vienas neįtarė, kad galiausiai jiedu taps ir gyvenimo partneriais.

„Žilviną pažįstu jau gal 14-15 metų. Jis su mano tėvu kartu dalyvavo politikoje, jie buvo geri draugai. Aš jiems irgi šiek tiek padėjau partinėje veikloje. O prieš kokius 3,5 metų pradėjome bendrauti kiek kitaip. Iš pradžių tik dalykiniais klausimais, bet galiausiai įklimpome“, – šypsojosi Kristina.

Žinoma, įklimpus jiedu šiai meilei ir nesipriešino. O prieš metus susižadėjo.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė

„Vykome pas savo draugus, gyvenančius Graikijoje, paatostogauti. Visai nesitikėjau, kad Žilvinas pasipirš... Žagtelėjau kaip reikiant. Jis nepriklaupė, bet tai padarė labai originaliai – besikalbant, sakinio vidury tiesiog paprašė tapti jo žmona. Iš pradžių galvojau, gal blogai kažką išgirdau...“, – juokėsi Kristina Kiršytė.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė

Kad jau Korfu sala ir draugų namelis kelia romantiškus atsiminimus, būtent čia jiedu nusprendė iškelti ir savo vestuves.

„Paskambinome draugams ir paklausėme, ar jie neprieštarautų, jei mes jų kieme susituoktumėme. Jie labai apsidžiaugė – viską padėjo organizuoti, net padekoravo namus! Tad toji diena buvo labai jauki – kalnų namely, nuo kurio atsiveria įspūdingas vaizdas, matosi ir jūra, ir žaluma aplink...“, – džiaugėsi ji.

Tiek Kristinai, tiek Žilvinui ši santuoka – ne pirmoji. Savo laimę pora norėjo atšvęsti tik vaikų akivaizdoje – ceremonijoje dalyvavo Žilvino 26-erių dukra Živilė, 17-metis sūnus Arvaidas, 22-ejų krikšto dukra Eglė ir Kristinos 19-metis sūnus Albinas.

„Kad jau Graikijoje kėlėme vestuves, nusprendžiau, kad tokio stiliaus turi būti ir suknelė. Man, Žilvino dukrai ir krikšto dukrai jas pasiuvo „Tiulio fėja“. Pačios sugalvojome beveik vienodus modelius“, – sakė K.Kiršytė, po šventės pasirinkusi vyro pavardę ir tapusi Šilgaliene.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė su vaikais
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė su vaikais

Jaunavedžių pora medaus mėnesio važiuoti neketina – jį pasidarė dar viešint su vaikais Graikijoje. „Į Korfu salą atvykome likus keletui dienų iki šventės, po jos taip pat dar ten pasilikome. Pakeliavome po salą, pasipuošę pasidarėme fotosesiją. Buvo faina“, – sakė ji.

Kadangi jau Kristinos ir Žilvino atžalos gyvena savo gyvenimus, jie sako pagalvojantys ir apie bendrus vaikus.

„Mūsų vaikai jau užaugę, tai kartais pajuokaujame apie daugiau... Tiesą sakant, vaikai mus per dantį vis patraukia, tai nežinia, kaip čia bus“, – šypsodamasi 15min pasakojo K.Kiršytė.

Rugsėjo 15-ąją, penktadienio popietę, savo santuoką pora įteisino ir Vilniaus civilinės metrikacijos skyriuje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po vestuvių Graikijoje Žilvinas Šilgalis su Kristina Kiršyte susituokė ir Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas