Ledai ir sorbetai su bazilikais, rožių žiedlapiais, svarainiais, juodaisiais serbentais, braškėmis, lietuvišku varškės sūriu, medumi, juoda duona, pistacijomis, šokoladu bei kitais kruopščiai atrinktais ingredientais yra dviejų seserų, prestižinių kulinarijos bei konditerijos mokyklų „Le Cordon Bleu“ ir „Carpigiani Gelato University“ absolvenčių, kūriniai. Pas geriausius savo srities meistrus žinių įgijusios kaunietės Solveiga ir Evelina savo rankomis gaminamais skanėstais visus norinčiuosius lepina dviejose „Ledainėse“ – Laisvės alėjoje bei senamiestyje.
„Labai mėgstu avietes, o kai jų tekstūrą, natūralų skonį, kvapą galiu pajusti deserte, telieka žinoti – laukia gera diena“, – šypsosi grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas–Fara.
Jis sakė vertinąs ir tai, kad seserys kuria tiek klasikinius, tiek mažiau cukraus turinčius ledus.
Lietuvaičių užsienyje įgytą patirtį bei nuolat atnaujinamas žinias pagyrė ir grupės „16 Hz“ lyderis Petras Jucevičius, nekilnojamojo turto ekspertė Natalija Martinavičienė, dainininkės Giulija ir Monika Falcon, renginių vedėjas Giedrius Gustas, grožio ekspertė Juana Balkevičienė, aktoriai Rita ir Marius Sekmokai.
Komplimentų lietuviškų šeimos ūkių bei garsiausių konditerių patirtį derinančioms seserims negailėjo ir su mažaisiais į degustaciją atėję svečiai: šokių treneriai Gintarė ir Tomo Slausgalviai, rašytoja Jovita Mazina, tapytoja Gintė Ramutytė, plaukų priauginimo meistrė Gintarė Armalė su vyru, verslo konsultantu Andriumi.
Visi jie sutartinai pabrėžė, jog šiais laikais tėvams yra itin svarbu, iš kokių žaliavų yra gaminami vaikų dievinami desertai.
Visa tai įvertino ir fotomenininkas, muzikos kūrėjas Rolandas Vilkauskas – Pripsas, Kauno ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius bei kiti svečiai.