Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žinomi svečiai dalyvavo išankstiniame „Kino pavasario“ seanse – žiūrėjo „Tobulus melagius“

Nors festivalis „Kino pavasaris“ oficialiai prasidės trečiadienį, būrys kino mylėtojų į kino teatrą atskubėjo dar festivalio išvakarėse – pasinaudojo proga pamatyti specialų filmo „Tobuli melagiai“ seansą, rodytą sostinės kino centre „Forum Cinemas“.
Ignas Krupavičius, Erika Purauskytė, Saugirdas Vaitulionis, Nomeda Kazlaus
Ignas Krupavičius, Erika Purauskytė, Saugirdas Vaitulionis, Nomeda Kazlaus / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Į kiną būrį svečių pakvietė festivalio „Kino pavasaris“ rengėjai. Jie pasiūlė pažiūrėti režisieriaus Paolo Genovese juostą „Tobuli melagiai“.

Tokiu pasiūlymu susigundė Edmundas Jakilaitis, Dalia Kutraitė, Nomeda Kazlaus, Orijus Gasanovas, Erika Purauskytė, Saugirdas Vaitulionis ir daugelis kitų.

Apie filmą

Nacionaliniu fenomenu vadinama ir gausybę bilietų Italijos kino teatruose pardavusi dramedija užduoda paprastą klausimą: kaip gerai pažįstate savo geriausią draugą ar vyrą (žmoną)?

Eva ir Roko ruošia vakarienę, į kurią pakviečia rūšinio vyno ekspertus Lele ir Karlotą bei neseniai susituokusius Bianką (viena garsiausių italų aktorių Alba Rohrwacher) ir Kosimo. Jų vienišius bičiulis Bepė buvo pasižadėjęs pagaliau pristatyti šį vakarą savo sužadėtinę, bet paskutinę minutę atšaukia ketinimus dėl mylimąją užklupusios ligos.

Kad vakaras neprailgtų, Eva pasiūlo žaidimą: visi mobilieji telefonai sugula ant vaišių stalo, kiekviena SMS žinutė perskaitoma girdint kompanijai, į kiekvieną skambutį atsiliepiama įjungus garsiakalbį. Paprasta ir aišku. Intriguojančio žaidimo tikslas – įrodyti, kad nė vienas neturi ko slėpti. Tačiau argi taip būna?.. „Mobilusis telefonas yra tarsi mūsų „juodoji dėžė“, – intriguoja filmo režisierius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi