Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Žinomi vyrai rinkosi prie pusryčių stalo: Š.Mazalas su bičiuliais dalijosi „Euro 2024“ prognozėmis

Jau savaitę vykstantis Europos futbolo čempionatas prie televizorių pritraukia milijonus žiūrovų. Tarp jų – Lietuvos sporto ir pramogų pasaulio vyrai. Juos vienijanti „Kažkur Matytų“ bendruomenė futbolo čempionato įžvalgomis dalijosi pusryčiaudami „Vaflių namų“ restorane.
Žinomi vyrai pasidalijo „Euro 2024“ prognozėmis
Žinomi vyrai pasidalijo „Euro 2024“ prognozėmis / S.Čirbos nuotr.

Šarūnas Mazalas pakvietė vyrus į „Vaflių namus“ pasidalini savo įspūdžiais apie Vokietijoje vykstantį čempionatą.

Tarp pusryčiavusių svečių – olimpiečiai ieties metikas Edis Matusevičius ir kanojininkas Henrikas Žustautas, sporto žinių vedėjas Adomas Grinius, radijo laidų vedėjas Gedas Saročka, krepšininkai Laimonas Kisielius ir Domantas Šeškus, Kauno „Žalgirio“ komentatorius Rytis Kazlauskas.

„Mano tėtis veždavo automobilius iš Vokietijos, todėl nuo vaikystės prijaučiu Vokietijai“, – savo favoritą atskleidė R.Kazlauskas. Jis palaikė vokiečius šiems išgyvenant aukso amžių – 2014 m. jie tapo pasaulio čempionais.

S.Čirbos nuotr./Žinomi vyrai pasidalijo „Euro 2024“ prognozėmis
S.Čirbos nuotr./Žinomi vyrai pasidalijo „Euro 2024“ prognozėmis

LNK sporto žinių vedėjui A.Griniui artimiausia Portugalija, kuriai atstovauja garsusis Cristiano Ronaldo: „Vien dėl šalies. Lankydamasis įsimylėjau kalbą ir maistą. Parsivežiau Ronaldo marškinėlius! Ir tikiuosi, kad bus proga juos užsivilkti, kai finale žais su Anglija.“

Anglus palaiko buvęs krepšininkas, dabar Lietuvos profesionalių krepšininkų asociacijos prezidentas L.Kisielius: „Labiausiai seku Anglijos futbolo čempionatą. Iki užvakar galvojau, kad laimės Prancūzija, bet dabar manau, kad Anglija.“

S.Čirbos nuotr./Žinomi vyrai pasidalijo „Euro 2024“ prognozėmis
S.Čirbos nuotr./Žinomi vyrai pasidalijo „Euro 2024“ prognozėmis

Ekspertai anglus ir prancūzus vadina šio čempionato favoritais.

„Man kaip „Vaflių namų“ šeimininkui belieka palaikyti belgus, nes jie asocijuojasi su vafliais, – juokėsi svečius sukvietęs Š.Mazalas. – Juolab kad Belgijos rinktinė arčiausiai širdies pastaraisiais metais.“

O „M-1“ radijo laidų vedėjas G.Saročka pažadėjo, kad iškart po čempionato ims mokytis naujos kalbos – tos, kurios šalis laimės Europos čempionatą.

Į olimpines žaidynes išlydėtas ieties metikas E.Matusevičius mano, kad čempionais taps Ispanijos futbolininkais. Ir tuo pačiu prie pusryčių stalo vyrai diskutavo, kuris renginys – olimpinės žaidynės ar futbolo čempionatas – sulauks didesnio žiūrovų susidomėjimo.

Fotogalerija:

„Vaflių namų“ restoranas nuo 2016 m. veikia Ogmios mieste Vilniuje ir kviečia svečius paskanauti ne tik saldžiųjų belgiškų vaflių, bet ir sočiųjų vaflių patiekalų, tarp jų – su Benedikto kiaušiniu ir lašiša, su plėšyta kiauliena ar su vištiena bei indiškais prieskoniais.

Žinomus žmones vienijanti „Kažkur Matytų“ bendruomenė nuolatos dalyvauja fizinio aktyvumo veiklose ir socialiniuose projektuose, rungiasi mėgėjų krepšinio lygose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius