Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomų Lietuvos žmonių Velykos: nuo jaukių akimirkų su šeima iki išskirtiniausių margučių

Balandžio 4-ąją, pasauliui mininti Velykas, socialiniuose tinkluose pasipylė nuotraukos su margučiais ir artimųjų nusėstais stalais. Jaukiomis akimirkomis iš namų, margučiais ir specialiais patiekalais dalijosi ir Lietuvos žvaigždės.
Gerda Žemaitė, Simona ir Jonas Nainiai, Viktorijos Čmilytės-Nielsen šeima, Vidas Bareikis, Indrė Stonkuvienė
Gerda Žemaitė, Simona ir Jonas Nainiai, Viktorijos Čmilytės-Nielsen šeima, Vidas Bareikis, Indrė Stonkuvienė / Asmeninio albumo nuotr.

Nors Velykas šiemet sutinkame pandemijos akivaizdoje ir su visais artimaisiais susiburti neturime galimybės, daugelis šventę mini su savo namų ūkio ar burbulo atstovais, o tarp jų – ir žinomi Lietuvos žmonės.

Užstalės kadru pasidalijo socialinių tinklų žvaigždė Indrė Stonkuvienė, šalia jos – ir mylimasis, atlikėjas Vidas Bareikis.

„Mūsų šeimos stalas sveikina visus su šv. Velykomis. Kadangi ši pavasario šventė simbolizuoja viską, ką galime sieti su pavasariu – atgimimą, atsinaujinimą, naują pradžią, noriu palinkėti to vidinio jaukumo ir pavasario. Be visa ko, dar ir kantrybės bei sveikatos“, – šalia nuotraukos rašė moteris.

Beje, pats V.Bareikis pasidalijo ir atskiru įrašu, kuriame dekoravo ne margučius, o save. „Sveikatos jums ir jūsų artimiesiems bei ramaus ir atbundančio pavasario“, – savo sekėjams linkėjo vyras.

Su Šv. Velykom! Sveikatos jums ir jūsų artimiesiems bei ramaus ir atbundančio pavasario❤️

Posted by Vidas Bareikis on 2021 m. balandžio 3 d., šeštadienis

Televizijos laidų vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės šventinis stalas jau taip pat padengtas velykiniu maistu.

„Su šv. VELYKOM! Aleliuja“, – prie kadro, kuriame pozuoja kartu su vaikais, rašė žinoma moteris.

Laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė irgi nepraleido progos pasidalyti šventine akimirka. Instagrame paskelbtame jos kadre moteris pozuoja kartu su margučiais.

„Velykų zuikis aplankė vaikus ir joks karantinas jam nebaisus, Jis atbėgo per laukus ir perdavė linkėjimus visiems gražius. Linksmų šv. Velykų jūsų šeimoms“, – linkėjimą sekėjams perdavė ir turbūt žinomiausias Lietuvos veterinaras, „TV pagalbos“ žvaigždė Paulius Morkūnas.

O štai laidų vedėja, žurnalistė, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson Velykų proga su savo sekėjais pasidalijo šventiniais atradimais ir jaukiu pasakojimu.

„Bendradarbiavimas – štai, kas svarbiausia man pasirodė šį rytą. Kartu su vaikais užauginom žolę iš Carito žvakių dirbtuvių žolės – kalbėjom jai: auk, žolyte – užaugo tikra gražuolė! Kiaušinius pamerkėm vakar – burokėlių miltai nesuveikė taip ryškiai, bet jaunimo kreidutės puikiai paryškino. Su dideliu susikaupimu H numargino kiaušinį, sako, mama, čia tau!

Aišku, mamai tai gražiausias pasaulio margutis, ir ta saulė šiandien tokia vaiski, viską nuveikėm smagiai ryte – ir zuikius bandelinius padarėm, ir duonos lazdeles. Be ryto dramų, kaip kartais būna su mažiukais – kai vienas su kitu bendradrabiaujam, kai vieni kitus papildom ir gerą žodį pasakom (kaip mes žolytei), tai ir viskas einasi kaip per sviestą... Jis prisikėlė ir gyvena tarp mūsų – aleliuja“, – rašė žinoma moteris instagrame.

Velykos jau ir atlikėjos Godos Alijevos šeimoje. Instagrame moteris pasidalijo jaukia nuotrauka kurioje laiko margutį.

Balerina Kristina Tarasevičiūtė Velykas pasitinka, kaip įvardijo komentatoriai, „teatrališkai“. Moteris pasidalijo išskirtinės išvaizdos margučiais – ir su spalvotomis plunksnomis, ir su netikrais deimančiukais.

Velykų dvasia jau justi muzikanto Jono Nainio ir socialinių tinklų žvaigždės Simonos Nainės namuose. Pora dalijasi kadrais, kuriuose susiglaudę pozuoja prie margučių.

O „TV pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė savo instagramo paskyroje taip pat pasidalijo sveikinimu. Nuotraukoje moteris pozuoja šalia krepšių, kuriuose – margučiai.

Prie švenčių stalo sėdo ir žinomiausi Lietuvos politikai, tarp jų – ir Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

Moteris pasidalijo jaukiais šeimos kadrais ir pavasariniu linkėjimu: „Ramių ir sveikų Šv. Velykų jums ir jūsų šeimoms!“

Ramių ir sveikų Šv. Velykų jums ir jūsų šeimoms!

Posted by Viktorija Čmilytė-Nielsen on 2021 m. balandžio 4 d., sekmadienis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas