Visiems susirinkusiems buvo pristatytas ir naujasis virtuvės šefas Šarūnas Lietuvininkas, kuris paruošė daugybę gardžių prancūziškų patiekalų: anties kepenėlių, „Terrine“, „Sesame Tuna“, jautieną burgundiškai, jūros šukutes šampano padaže. Desertui šefas pateikė paties pagamintus „Épernay“ ledus su anakardžio riešutais.
Svečiai, tarp kurių buvo galima išvysti ir ne vieną puikiai pažįstamą veidą, galėjo pasijusti tarsi būtų tikroje Prancūzijoje – šventinę nuotaiką palaikė gyvai atliekamos prancūziškos dainos, o jauki žvakių šviesa leido maloniai pasimėgauti patiekiamu maistu.
Šventės kulminacija tapo virtuvės šefo staigmena – vietoj šventinio torto jis įnešė didžiulį šokolado fondiu su spalvingai atrodančiu vaisių asorti.
Daugiau gimtadienio akimirkų – nuotraukų galerijoje