Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žvaigždžių vartų“ finale – Stano, Vaidas Baumila, „69 danguje”

Jau rytoj, šeštadienį, lygiai 19 val. per TV3 finišuos muzikinis projektas „Žvaigždžių vartai“. Jame skambės pačios pačiausios dainos, o jas atliks ir dėl nugalėtojo titulo kovos devyni stipriausi ir per beveik tris mėnesius komisijos kritikų audras bei žiūrovų išbandymus atlaikę dalyviai.
Žvaigždžių vartai
„Žvaigždžių vartai" / TV3 nuotr.

Kol kas šeštadieniui ruošiasi aštuoni „žvaigždukai“: Aleksandras, Indraya, Laura, Erikas, Paulius, Vytautas, Airis ir Roberta, o jų kompaniją papildys vienas iškritęs dalyvis.

„Finalas bus išties daug žadantis – iš Kėdainių persikelsime į didžiausią Lietuvoje – „Siemens“ areną su daugiau nei dešimčia tūkstančių žiūrovų. Tad dalyviams bus tikrai karšta. Žinau, kad ne vienas jų mintyse jau titulavo nugalėtoją, kuris ne kartą atlaikė išbandymą ties iškritimo riba. Nesakysiu, ką turiu omenyje, palaukime ir sužinosime, ar dalyviai buvo teisūs“, − sako šou vedėjas Marijonas Mikutavičius.

„Lipti į tokią didelę sceną ir dar finale – garbės reikalas. Noriu dainuoti taip, kad mano pasirodymą žiūrovai ir salėje, ir prie ekranų įsimintų“, − sako vienas projekto lyderių Erikas, šeštadieniui paruošęs dvi savo geriausias dainas – „Juodos akys“ ir „Juodas varnas“.

„Jaudinuosi labiau nei įprastai. O dažniausiai jaudinuosi labai labai, tad įsivaizduokite, kaip jaučiuosi dabar. Nerandu vietos ir meldžiuosi savo deivėms“, − pasakoja geros nuotaikos nestokojanti ir visų numylėtinė Indraya, pirmadienį atšventusi gimtadienį.

„Esu pasirengęs kovoti, kol kas tikrai parodžiau dar ne viską, ką galiu“, − sako romantiškasis Vytautas.

Kurie finalo dalyviai pasidalys daugiau nei šimto tūkstančių litų vertės prizinį „Žvaigždžių vartų“ fondą – paaiškės jau rytoj. Finalo scenoje žiūrovai išvys ir garsių projekto svečių – Vaidą Baumilą, Stano ir seksualiąsias „69 danguje” merginas.

Didysis „Žvaigždžių vartų“ finalas – jau rytoj 19 val. tiesiogiai per TV3!
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai