Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Žydrūnas Savickas su žmona Jurgita pasuko skirtingais keliais: trejus metus gyvena atskirai

Kurį laiką viešumoje sklandžiusios kalbos, kad Žydrūnas Savickas su žmona Jurgita Savickiene suka skirtingais keliais, pasitvirtino. Kaip 15min teigė galiūnas, jiedu jau ne vienerius metus gyvena atskirai.
Žydrūnas Savickas ir Jurgita Vorobjovaitė 2008 metais
Žydrūnas Savickas ir Jurgita Vorobjovaitė 2008 metais / „Scanpix“ nuotr.

Žinią apie skyrybas patvirtino pats Žydrūnas Savickas. Jis teigė, kad su žmona atskirai gyvena jau trejus metus.

„Čia jokia ne naujiena nei man, nei žmonai, nei pažįstamiems. O daugiau nieko apie asmeninį gyvenimą nekalbu. Kodėl aš gyvenu atskirai – nieko nekomentuosiu, nes tai privatus gyvenimas“, – 15min sakė Ž.Savickas, savo karjeroje visuomet vengęs atvirauti apie santykius.

Vis dėlto, Žydrūno teigimu, oficialiai santuoka nėra nutraukta.

Tiesa, dabar atvirai teigiantis, kad ši žinia yra ne jokia ne naujiena, fakto, kodėl prieš daugiau nei metus kilusias kalbas apie skyrybas griežtai neigė, nekomentavo. 15min primena, kad prieš daugiau nei metus su kita moterimi į naujametį koncertą atvykęs Žydrūnas Savickas užminė mįslę apie naujus santykius.

Ne kartą stipriausiu pasaulio žmogumi tituluotas vyras patvirtino, kad jį tą vakarą lydėjo dermatovenerologė Renata Kliunkienė: „Mes esame pažįstami keletą metų, dalyvaujame keliuose darbiniuose projektuose.“

Vyrui tąkart atrodė keista, jog apsilankymas naujamečiame koncerte su Renata galėjo nustebinti aplinkinius. „Esu viešas žmogus, tad tenka aplankyti daugybę renginių. Kartais einu su žmona, kartais su draugais, kartais su draugėmis. Priklauso nuo renginio formato, kitų aplinkybių“, – 15min kalbėjo Ž.Savickas.

„Scanpix“ nuotr./Žydrūnas Savickas ir Jurgita Savickienė
„Scanpix“ nuotr./Žydrūnas Savickas ir Jurgita Savickienė

Ar Jurgita žinojo apie šį koncertą? Galiūnas patikino, jog žmonai dėl kiekvieno renginio ir kompanijos raporto nerašo: „Nežinau, ar ji žino, į kokius aš renginius einu, to negaliu garantuoti. Jų turiu tiek daug, bet neteikiu sąskaitų nei žmonai, nei mamai, nei sesei.“

Visgi naujamečiu Jazzu koncertu besimėgavusiems lankytojams pro akis neprasprūdo, kad Žydrūnas Savickas su jį lydėjusia viešnia buvo meiliai susiviję rankomis.

„O kaip jūs bendraujate su žmonėmis ir neliečiate rankų? Manau, kad bendravimas su draugais – tai pasisveikinimas, apsikabinimas, pasibučiavimas“, – kalbėjo Žydrūnas, patikinęs, kad draugiškuose santykiuose tai visiškai įprastas elgesys. O gal tai visgi romantika? „Kiekvienas vyras ir moteris į priešingą lytį žiūri su kažkiek romantikos. Bet nereiškia, kad tai gali virsti realybe“, – sakė Žydrūnas.

Tąkart susisiekus su Jurgita Savickiene, ji plačiau komentuoti situacijos nepanoro. „O kodėl jūs manęs klausiate?“, – teiravosi moteris. Paklausta, kodėl paskutinį metų vakarą ji nebuvo minėtame koncerte, Jurgita pasiūlė kreiptis į Žydrūną. Į klausimą, ar jiedu su vyru dar yra kartu, moteris atsakė: „Jeigu domitės, tai domėkitės Žydrūnu ir jo klauskite.“

Žydrūnas Savickas su Jurgita Vorobjovaite susipažino 2001 metais, Biržuose vykusiame Lietuvos galiūnų čempionate. Iš karto jiedu ir pradėjo draugauti. Susituokė pora 2010 metais Vilniuje, Šv. Apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Su kita moterimi į naujametį koncertą atvykęs Žydrūnas Savickas užminė mįslę: o kur žmona?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius