Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 17

100 pirmųjų bilietų į Vido Bareikio šou išgraibstyti „per pusvalanduką“

Likus lygiai 2 mėnesiams iki Vido Bareikio koncertinio finalinio koncerto, atlikėjas paskelbė, kad į prekybą paleis pirmuosius 100 bilietų. Trečiadienio rytą jie buvo išgraibstyti rekordiniu greičiu – vos per pusę valandos.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Ievos Jūros nuotr.
Temos: 1 Vidas Bareikis

„Dabar suprantu, kokia dar žinutė buvo užrakinta mano dainoje „Pusvalanduko“. Ko gero, išties niekas šiame gyvenime neatsitinka šiaip sau, – juokais kalbėjo Vidas. – Kai pusvalandukas – deficitinis, kai visur vėluoji, tai tikrai nervai nelaiko. Bet šiuo atveju pusvalandukas buvo kupinas geriausių emocijų.“

VIDEO: #vb100@Siemens arena- pirmieji bilietai

Spalio 17-osios rytą Vilniuje, prie „Siemens“ arenos, žmonės būrėsi gerokai anksčiau nei atsidaro bilietų kasos. Mat atlikėjas V. Bareikis išvakarėse pranešė, kad lygiai 10-ą valandą pats pradės savo turo 100-ojo koncerto bilietų prekybą.

Vidas pažadėjo, kad ne tik asmeniškai pardavinės pirmuosius didžiojo šou bilietus, bet dar ir pradžiugins savo gerbėjus parašais bei asmenukėmis.

Ievos Jūros nuotr./Vidas Bareikis
Ievos Jūros nuotr./Vidas Bareikis

Sutartą valandą V.Bareikis atvyko tiesiai prie arenos kasų galingu juoduoju Hameriu. Atlikėjas vilkėjo jau vizitine kortele tapusį sportinį kostiumą.

Vos iš automobilio išlipęs Vidas tryško puikia nuotaika ir pasveikino jo laukusius gerbėjus. Labiausiai pasisekė vienam atkakliausiam – jis gavo specialų VB atributikos rinkinį. Tuoj pat pasipuošęs „greičio akiniais“, auksine grandine bei firmine BABKIŲ kepuraite, laimingasis įsigijo ypatingąjį – pirmą bilietą.

Kasininkei pasiteiravus, ar į renginį bus įleidžiami vaikai, V.Bareikis suskubo patvirtinti, kad gruodžio 16-ąją „Siemens“ arenos COZY erdvėje vyksiantis šou neturi jokio amžiaus cenzo, todėl laukiami visi: tiek jauniausi klausytojai, tiek jų tėvai ar seneliai. Vaikai iki 6 metų į renginį bus įleidžiami nemokamai.

Ievos Jūros nuotr./VB_foto_IevaJūra_2
Ievos Jūros nuotr./VB_foto_IevaJūra_2

„Pirmasis Lietuvoje ekstremaliai sportiškas muzikinis šou“, – taip savo 100-ąjį turo koncertą vadina V. Bareikis ir žada, kad šiame šventiniame renginyje susipins dvi didžiausios jo aistros – muzika ir sportas. Visiems puikiai žinomos dainos bus perteiktos pasitelkiant originalius šou elementus.

Gerą sportinę formą Vidas pademonstravo ir trečiadienio rytą susirinkusiems prie arenos: atlikėjas griebė krepšinio kamuolį ir atliko keletą įspūdingų triukų, pelniusių jam susižavėjusių gerbėjų ovacijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas