Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 08 06

„2 Donatai“ išpildė savo pažadą ir padovanojo netikėtą koncertą: svečių reakcijos – vaizdo įraše

Prieš keletą mėnesių vaikinų grupė „2 Donatai“ savo gerbėjams surengė unikalų konkursą, kurio metu buvo galima laimėti visiškai netikėtą ir nemokamą grupės pasirodymą. Taigi praėjusį šeštadienį, rugpjūčio 3 dieną, „2 Donatai“ savo pažadą išpildė. Vaikinai išsirinko laimėtoją ir nieko nepranešę nuvyko pasveikinti šventės kaltininkų. Tai buvo mergaitės Mėtos krikštynos, kurios vyko Plungės rajone, Grūšlaukės sodyboje.
„2 Donatai“ surengė netikėtą staigmeną
„2 Donatai“ surengė netikėtą staigmeną / Stop kadras

Kadangi vaikinai nebuvo garantuoti, ar šventėje bus aparatūra ir mikrofonai, jie atvažiavo su išskirtiniu automobiliu (reklamobiliu), ant kurio stogo buvo užkelta „gigantiška“ garso kolonėlė. Tai padarė ne tik įspūdį šventės svečiams, bet ir leido „2 Donatams“ puikiai atlikti savo darbą.

„Tai buvo vienas smagiausių dalykų, kurį esu daręs savo gyvenime. Nemoku apsakyti, kokios buvo žmonių akys, kai pamatė mus atvažiuojančius. Tiesa, šiek tiek buvo ir baimės, nes niekada nesame dainavę prie tokios gana keistos garso įrangos, bet galiu pasakyti, kad viskas buvo tobulai. Džiaugiamės, kad konkurse dalyvavo labai daug žmonių. Pora mėnesių mūsų feisbuko profilyje žinutės netilo, viso jų gavom daugiau nei tūkstantį.

Patikėkite, išsirinkti nugalėtoją nebuvo lengva, nes tikrai kiekvienas dalyvis labai nuoširdžiai mums rašė ir tikėjosi, kad būtent jų šventėje apsilankysime. Bet pasirinkome visiškai atsitiktinai ir manome, kad nesuklydome. Jūs neįsivaizduojate, kokie Mėtos krikštynų svečiai buvo patenkinti, laimingi, ir tuo pačiu atrodo negalėjo patikėti, kas čia vyksta. Tai tikrai nebuvo mūsų paskutinis toks konkursas, nes nėra nieko nuostabesnio, kaip matyti laimės ašaras žmonių akyse“ –pasakojo Donatas Čižauskas.

Staigmenos akimirkos – vaizdo įraše:

VIDEO: 2 Donatai - STAIGMENA 2019.08.03

Kitą dieną po šventės grupės nariai susisiekė su konkurso laimėtoja Arūne Petkuviene, kuri grupei negailėjo gražių žodžių.

„Mūsų šeima yra sužavėta jūsų staigmena. Trūksta žodžių apsakyti šeštadienį patirtą jausmą. Visi buvome be žado ir daugelis su džiaugsmo ašaromis akyse. „2 Donatams“ linkime kūrybinės sėkmės, subtilių idėjų, sveikatos ir meilės. Nuo mūsų visų didelis ačiū“, – rašė moteris.

Na, o video reportaže su „2 Donatų“ staigmenos akimirkomis vaikinai savo gerbėjams atskleidė ir naujos, dar negirdėtos, dainos motyvus.

Primename, kad jau šį ketvirtadieni „2 Donatai“ kartu su gyvo garso grupe Palangos koncertų salėje pristatys savo patį naujausią albumą „Albumas vertas milijono“. Tik koncerto metu gerbėjai turės progą patys pirmieji įsigyti šį albumą kur kas pigiau. Bilietų į koncertą ieškokite www.bilietai.lt.

TAIP PAT SKAITYKITE: „2 Donatai“ narys K.Akulavičius per vestuvių metines išpildė prieš 10 metų žmonai duotą pažadą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas