Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 09

„69 danguje“ pristato naują dainą ir klipą „Gilyn“: apnuogino ne tik kūnus

„69 danguje“ pristato naują dainą ir klipą „Gilyn“, kuriame apnuogino ne tik kūnus, bet ir tamsiausias visuomenės paslaptis.
Karina Krysko
Karina Krysko / Stop kadras

„Pirmą kartą mūsų grupė nusprendė pasirinkti kitokio stiliaus dainą ir mums nebūdingą vaizdo klipą. Mes tiesiog norime padėti. Padėti žmonėms, padėti jaunimui… Dažnai nutinka taip, kad mūsų silpnybės taip įtraukia gilyn, jog tampa priklausomybėmis. Apsvaigus nuo pinigų, alkoholio, narkotikų, žudančios meilės, virtualių žaidimų, neriam gilyn į bedugnę“, – 15min sakė grupės narės.

Pasak jų, šiandien daugelis gyvename savo sukurtame rojuje, nematydami kainos, kurią už jį sumokame. Neva klimpstame vis gilyn ir gilyn, kol visiškai prarandame save.

„Mus supa kaukėti veidai ir nepajuntame, kai patys pradedame slėpti savo nuodėmes po kaukėmis. Eina laikas, bėga metai, o mums vis negana, ir vis krentam žemyn, kai galiausiai kaukės tampa naujais veidais... tik tikrąjį žmogų surasti šiam veide darosi vis sunkiau“, – sakė „69 danguje“ narės.

Daina „Gilyn“ pasakoja apie visuomenės stigmas, dangstomas išoriniu spindesiu, kuomet atsiduri savo veiksmų kryžkelėje ir gali arba grimzti gilyn, arba kilti iš liūno.

„Tai istorija apie pačią sunkiausią kovą – kovą su savimi. Ir sukasi tik vienas klausimas: ar aš tikrai noriu laimėti šią kovą? Ar noriu palikti šį „rojų“? Ir apie tai mes dainuojame garsiai. Apie šias paslaptis, supančias mus. Kiek mažai reikia laiko, kad nuodėmių liūnas tave įtrauktų, kad nugrimztum gilyn, o kiek daug pastangų reikia, kad iškiltum... aukštyn?“ – sakė atlikėjos.

Įvertinkite:

VIDEO: 69 Danguje - Gilyn (Official)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas