Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 08

Aistė Lasytė su nauju kūriniu „Žiemą“ kviečia į savo autorinių dainų koncertą

Elektroninės muzikos debiutantė – EYE'stė la'SEE'tė (Aistė Lasytė), kviečia į jau trečiąjį savo autorinių dainų koncertą „Žiemą“. Pasirodymas skirtas išaukštinti, pasak Aistės, patį romantiškiausią metų laiką – jos didenybę žiemą. Todėl žiemos proga, Aistė dovanoja dar vieną savo autorinę dainą.
Aistė Lasytė
Aistė Lasytė / „Glasses'n beard photography“ nuotr.

Neseniai išleidai dainą „M“ ir nepraėjus nei mėnesiui vėl džiugini savo gerbėjus su nauja daina „Žiemą“. Kokia tai daina?

Taip, išleidau jau ketvirtą dainą ir labai tikiuosi, kad džiuginu, nes tikrai nenorėčiau, jog mano dainos skaudintų. Daina yra tokiu pat pavadinimu, kaip ir mano artėjantis koncertas. O gal atvirkščiai? Koncertas – tokiu pat pavadinimu, kaip ir daina? Žodžiu, ir koncertas, ir daina vadinasi „Žiemą“ ir vyks žiemą. Nors, tiesą sakant, sukūriau ją vasarą.

Man ši daina reiškia kasdienybės paprastumą. Kartais mes „bastomės“ klausinėdami: „kur?“, ir laukiam, kol kažkas mums parodys, prieš tai nepasidomėję, kad galbūt šiuo klausimu reiktų kreiptis į save patį?

VIDEO: EYE'stė la'SEE'tė (Aistė Lasytė) ŽIEMĄ

O koks bus koncertas?

Pasistengsiu, kad koncertas būtų tikrai žiemiškas. Tai nereiškia kad sušaldysiu patalpą (-šypsosi).Man labai svarbu pasirodymų atmosfera, todėl, jau nebe pirmą kartą, jungsime pajėgas su „Glow Factory“ komanda, kurie man padeda užpildyti koncertą vaizdingomis atmosferomis.

O žmonės, kurie dar nėra girdėję mano naujausio kūrybinio etapo, seksualiai poetiškos elektroninės muzikos, tai puiki proga užsukti į mano koncertą ir pakėlus taures, puodelius ir galvas aukštyn, garsiai, bet tyliai dainuoti ir taip išaukštinti jos
didenybę žiemą. Ir jei tą dieną nebūtų sniego, tai per koncertą pasibarstysime patys (-šypsosi)

Kokie tavo santykiai su žiema ir jos šventėmis?

Santykiai pavydėtinai tobuli (-juokiasi). Jei žmonių tarpusavio santykiai būtų
tokie, kaip mūsų su žiema ir Kalėdomis, tai pasaulis būtų ne pasaulis, o pasakų pasaulis. Dėl žiemos aš parduočiau vasarą.

Man šis metas toks paslaptingas, nuolatos viduje kirba nuojauta, kad kažkas tuoj tuoj įvyks malonaus. Ir po to suvoki, kad tas nuojautos jausmas ir yra tai, kas turėjo įvykti malonaus.

Todėl ateityje planuoju sukurti daugiau dainų žiemos tema. O kol kas, pasiklausykite šios – „žiemą“.

Ko linki žmonėms artėjančių žiemos švenčių proga?

Kad ir kur besibastydami nuklystumėme, linkiu visados surasti kelią pas save patį. O taip pat linkiu būti šiltiems (nors ir žiema) , būti puikiais žmonėmis ir mylėti kitus žmones.

Aistė Lasytė kviečia nepraleisti šio žiemiško koncerto, kuris vyks gruodžio 13 d. 20 val. performanso teatre „House of Puglu“. Šiais metais daugiau tokios progos nebebus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas