Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Alano Chošnau ir „Sadboi“ premjera „Žodžiai“: įkvėpė išgyventas santykių skausmas ir nusivylimas

Ar šiuolaikinėje meilėje galima išgirsti tiesą? Kūrybines jėgas vienam kūriniui sujungę talentingi muzikos kūrėjai Alanas Chošnau ir grupė „Sadboi“ teigia, kad šiuolaikinė meilė yra persmelkta nusivylimo, kaip ir kiekviena jų kūrinio nata.
Alanas Chošnau ir „Sadboi“
Alanas Chošnau ir „Sadboi“ / Nerijaus ir Gintarės nuotr.

Jautrią ir melodingą dainą pristatantys kūrėjai mano, kad žodžiai mums tapo ginklu, o ne stirpių santykių puoselėjimo priemone. Daugybė žmonių yra tiesiog perdozavę skaudinančio bendravimo, ko pasekoje išgyvena vidinę tuštumą, todėl naujoje dainoje „Žodžiai“ keliamas klausimas apie tikrąją mūsų žodžių galią meilės santykiuose.

„Ar kada nors susimąstėte, kokią galią turi mūsų žodžiai?“ – klausia Alanas Chošnau. „Kiekviena šios dainos nata yra persmelkta mūsų pačių patirto meilės santykių skausmo ir nusivylimo, kuomet klajoji ir bandai suprasti ryšio tarp dviejų žmonių prigimtį.“ – gyvenimo patirtimi dalinasi Alanas.

Nerijaus ir Gintarės nuotr./Alanas Chošnau ir „Sadboi“
Nerijaus ir Gintarės nuotr./Alanas Chošnau ir „Sadboi“

„Mūsų daina „Žodžiai“ pasakoja apie du artimus žmones, kuriuos sieja gilūs jausmai, tačiau tarp jų tvyro nematomas atstumas. Jų žodžiai pamažu virsta ginklais, o bendrai kuriamos svajonės apie ateitį nyksta lyg rūkas saulėlydyje...“ – sako grupės „Sadboi“ narys Edgar Koldaras.

Alano Chošnau ir „Sadboi“ – „Žodžiai“:

VIDEO: SADBOI x Alanas Chošnau - Žodžiai

„Žvaigždės šviesoj tyli, širdis dainuoja, svajonėmis vilioja, tarp minties ir abejonių... skrydis taip apdainuojame herojaus būvį skausmingo išsiskyrimo metu. Jis klajoja tarp meilės vilčių ir abejonių, ieškodamas atsakymų. Jis bando rasti ramybę be mylimo žmogaus, kuris ką tik jį įskaudino.“ – teigia grupės „Sadboi“ narys Artiomas Penkevičius.

Naujos dainos „Žodžiai“ autoriai kviečia klausytojus apmąstyti savo žodžių galią mylimiems žmonėms. Ar visada santykiuose elgiamės jautriai vienas kito atžvilgiu? Leiskime šiai dainai tapti priminimu apie gilaus ir nuoširdaus ryšio svarbą mūsų gyvenimuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas