Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andriaus Mamontovo pirštas M-1 studijoje ištaisė „istorinę neteisybę“: nukėlė į 1999-uosius

Be 11-tos valandos ryto iš lovos nelipančio atlikėjo Andriaus Mamontovo dienotvarkę ketvirtadienį (10.10) sujaukė noras suvesti senas sąskaitas. Dainininką gerokai anksčiau nei įprastai pradėti dieną privertė vizitas į radijo stotį M-1, kur, pasak „M-1 ryto šou“ laidos vedėjų Sauliaus Žvirgždo ir Gedo Saročkos, buvo atstatyta „istorinė neteisybė“.
Andrius Mamontovas arba „M-1“ vedėjai
Andrius Mamontovas arba „M-1“ vedėjai / Asmeninio albumo nuotr.

Andriaus Mamontovo pirštas paspaudė mygtuką ir į eterį paleido dainą „Mono arba stereo“. Šis momentas dainininką nukėlė į 1999-uosius.

Pasirodo, tais metais A. Mamontovo išleistas kūrinys iškart tapo hitu, buvo pripažinta geriausia metų daina, o jos klipas iki šiol laikomas vienu geriausiu. Tačiau M-1 eteryje kūrinys tuomet nesuskambėjo nei karto.

„Nežinau kodėl taip nutiko. Anksčiau radijo stoties programų direktorius būdavo Dievas. Tai buvo tas žmogus, kuris sudarinėdavo playlistą. Tuo metu tai buvo direktorė ir, jos nuomone, šis kūrinys neatitiko radijo stoties krypties. Aš bandžiau su ja derėtis, siūliau kažkokius mainus, įrašyti džinglą ar panašiai (juokiasi), prašiau paleisti tą dainą, nes tais metais ją grojo visi, ji karaliavo kiaurai išilgai visur,“ – pasakojo studijos svečias.

Tačiau daina nesuskambėjo.

„Brangūs M-1 klausytojai, atstatykime šią istorinę neteisybę ir pagrokime dainą „Mono arba stereo“ eteryje. Bet tą darysime ne mes, o mūsų kolega Andrius Mamontovas, kažkada dirbęs M-1. Andriau, mygtukas čia, spustelėkite kaip senais laikais,“ – tiesioginiame eteryje kalbėjo Saulius Žvirgždas, o mygtuką paspaudė pats A.Mamontovas.

Laida „M-1 ryto šou“ – darbo dienomis nuo 6:00 iki 10:00 val. Klausyti M-1 galima FM bangomis, interneto svetainėje m-1.fm ir parsisiuntus išmaniąją programėlę. Parsisiųsk M-1 programėlę iš Google Play arba App Store.

Radijo stotis M-1 – klausomiausia radijo stotis Lietuvoje. Kasdien ją įsijungia 300 tūkst. Lietuvos gyventojų, per savaitę – daugiau nei 700 tūkst. unikalių klausytojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas