Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Anna Festival“ savaitgalis Nidoje: Free Fingos šou ir šokių muzikos žvaigždės iš užsienio

Rugpjūčio 2-4 d. Nidos šiauriniame paplūdimyje jau šeštąjį kartą rinksis Vilniaus ir Kauno naktinių klubų „Anna Mesha“ bendruomenės atstovai. Žymiausios šalies Anna bei Neringa šiais metais į jau tradicija tapusį susitikimą bare „Kupolas“ kviečia nauju vardu – įsimintinas savaitgalis pajūryje nuo šiol aidės kaip „Anna Festival“.
„Anna Festival“
„Anna Festival“ / Alinos Pasiuk nuotr.

„Augame ir sulaukiame daugiau dėmesio iš svetur. Tarptautinę auditoriją vis labiau domina mūsų vasaros nuotykis magiškoje vietoje, todėl nusprendėme juos pervadinti taip, kad visiems būtų aiškiau ir paprasčiau“, – transformaciją aiškino vienas festivalio organizatorių Justinas Žvigas-Justy.

Festivalio lankytojų šiais metais lauks solidi muzikinė programa. Ypatingą pasirodymą Annos artimiesiems ruošia Free Finga. Vienas ryškiausių Lietuvos muzikos atlikėjų garsiausiems savo hitams planuoja suteikti neįprastą skambesį ir taip nustebinti šokėjus.

„Anna Festival“ taip pat aplankys visame pasaulyje vertinamų didžėjų delegacija iš skirtingų kraštų. Neeilinį nuotykį Nidoje įgarsins mitinėje „Burning Man“ dykumoje kasmet grojantys vokiečiai Mira ir Chris Schwarzwälder, šokių aikšteles hipnotizuoti linkęs izraelietis Mita Gami, karštų „RASA“ naktų Los Andžele organizatorius amerikietis Malas bei lietuvaičių svetingumą jau spėjęs patirti charizmatiškas prancūzas Drush.

Atsilikti nuo svečių ant Nidos smėlio neketina ir „Anna Mesha“ rezidentai Sundu, Amnesianne bei Justy. Ypatingą Annos ir Neringos ryšį atskleisti padės dekoracijomis besirūpinanti „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ komanda, planuojanti darkart nustebinti netikėtais sprendimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius