Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 03 03

„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“: „Norime bent trumpam padėti atsipalaiduoti“

Sausio mėnesį paskelbusi koncertų turą „Nulipk nuo telefono“, kaip ir daugelis, vilniečių grupė „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ negalėjo numatyti, kokiame kontekste vyks šie koncertai.
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ Liuksemburge
„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ Liuksemburge / Grupės archyvo nuotr.

Nepaisant to, kad šiuo metu visa Lietuva su nerimu seka karo Ukrainoje atnaujinimus ir palaiko šios šalies kovą už savo laisvę, muzikantai nusprendė neatšaukti suplanuoto turo. Grupė savo, kaip muzikantų, misiją supranta kaip pagalbą žmonėms padedant bent kelioms valandoms atsijungti nuo žinučių apie karą, rašoma M.P.3 pranešime spaudai.

„Visa širdimi palaikome Ukrainą. Labai sunku nukreipti mintis nuo putino karo būgnų dundesio, bet kaip muzikantai norime bent kelioms valandoms padėti žmonėms palikti karą šone. Jei pajusit, kad norisi bent trumpam pailsėti nuo naujienų srauto – labai jūsų lauksime koncertuose“, – skelbia grupė savo „Facebook“ paskyroje.

Žinia apie Rusijos agresiją prieš Ukrainą muzikantus praėjusią savaitę pasiekė Liuksemburge, kur grupė pasirodė Europos kultūros sostinės, Ešo prie Alzeto, atidarymo programoje. Savo koncerte grupė kreipėsi į renginio dalyvius su prašymu palaikyti Ukrainą, kuri kovoja ne tik už savo, bet ir visos Europos laisvę.

Grupės archyvo nuotr./„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ Liuksemburge
Grupės archyvo nuotr./„Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ Liuksemburge

Šį pirmadienį muzikantai dalyvavo ir menų fabrike „Loftas“ vykusiame paramos Ukrainai koncerte „Slava Ukraini“, kuriame buvo renkamos lėšos paramą ekipuote siunčiančiai organizacijai „Blue/Yellow“.

Grupės „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“ koncertų turo „Nulipk nuo telefono!” pasirodymai įvyks kovo 5 dieną sostinės muzikos klube „Legendos“, kovo 10 dieną – „Kauno oazėje“ ir kovo 12 dieną – Palangos koncertų salėje.

Juose muzikantai pristatys naują dainą „Nulipk nuo telefono“, o kartu su grupe pasirodys ir ypatinga viešnia, kurios muzikantai kol kas neatskleidžia. Pirmą kartą kartu su grupe bendrą dainą dainuos ir viena Lietuvos dainininkė.

Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Daug dienų:

VIDEO: Antikvariniai Kašpirovskio dantys | Daug dienų (oficialus video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas