Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 23

Atlikėja Marija Akelan pristato dainą „The Snow“: įvertinkite

Popmuzikos atlikėja, dainų autorė Marija Akelan pristato klausytojams savo naująjį singlą „The Snow“ ir šiai dainai sukurtus remiksus.
Marija Akelan
Marija Akelan / Robertino/fotororo nuotr.

„Dainą „The Snow“ sukūriau žiemos pradžioje, besigrožėdama pirmuoju sniegu. Joje pasakojama apie dviejų žmonių santykius, kurių norėtų išvengti protas, tačiau negali atstumti širdis. Kaip užburiančiai gražus sniegas, iškritęs nelauktai, prikausto praeivių žvilgsnius savo baltumu, visiškai neplanuoti, ne laiku ir ne vietoje gimę jausmai priverčia du žmones sustoti ir išgyventi jiems skirtą stebuklą“, – pasakojo M.Akelan.

Kūrinio muzikinės aranžuotės autorius – Lietuvos gitaristas bei kompozitorius M.Kuliavas. Jis suteikė dainai instrumentinės muzikos stiliaus skambesį, kuris yra artimas ir pačiai atlikėjai, kadangi Marija baigė Džiazo bei populiariosios muzikos skyrių Vilniaus dešimtmetėje B.Dvariono muzikos mokykloje ir groja fortepijonu bei gitara.

VIDEO: The Snow - Marija Akelan [Lyrics Video]
Asmeninė nuotr./Marija Akelan
Asmeninė nuotr./Marija Akelan


Šiam singlui taip pat yra sukurti du remiksai. „My mini Gemini“ (Airija) elektronines muzikos kurėjo remikse pakeitus muzikinę harmoniją į mažorą daina „The Snow“ virto svajinga, o „5 Sound studio“ (Ukraina) remiksas skamba energinai ir drąsiai.

„The Snow“ yra dar viena daina iš atlikėjos solinio, ilgai brandinto autorinių dainų albumo, kuris pasirodys šių metų pabaigoje. Albume bus jau pažįstami klausytojams radio singlai „Meilė“, „Kitaip“, „7 žvaigždės“ ir nauji, dar negirdėti kūriniai lietuvių, anglų bei rusų kalba.

VIDEO: Marija Akelan I The Snow - Mymini Gemini Remix

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas