Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 05 02

Atlikėja Victoria pristato dainą, skirtą mamai: „Tai svarbiausias kūrinys mano gyvenime“

Atlikėja Victoria su visais pasidalino kūriniu, skirtu mamai. Kaip sako pati atlikėja – tai svarbiausia jos sukurta daina gyvenime.
Victoria
Victoria / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Atlikėja Victoria su visais pasidalino kūriniu, skirtu mamai. Kaip sako pati atlikėja – tai svarbiausia jos sukurta daina gyvenime.

„Ji visuomet supranta, ką kalba ar jaučia mūsų širdys, net jei žodžiai ir sako visai ką kitą. O ir mūsų tyla jai reiškia žodžius – ji kažkaip viską girdi ir jaučia. Ačiū, mamyte, tu visada mylėjai ir myli mus stipriau nei pati save. Mes tave taip pat labai mylime, galbūt kartais to neparodome, bet už tave nieko šiam pasaulyje brangesnio nėra“, – savo feisbuko paskyroje rašė atlikėja.

Mergina taip pat pripažino, jog šią dainą jai buvo rašyti sunkiausia, palyginti su tuo, ką rašė prieš tai.

Asmeninio albumo nuotr./Victoria
Asmeninio albumo nuotr./Victoria

„Atrodo, norisi tiek daug išsakyti, papasakoti – kaip visa tai sutalpinti į kelių minučių dainą!? Taip pat ir dainos aranžuotė: kaip neperdėti, neperkrauti, tad likau prie man mieliausio varianto, pianino ir kelių papildomų instrumentų. Dabar daina skamba taip, kaip ir norėjau. Beprotiškai daug darbo buvo ir su vaizdo klipu, ieškojau senų kasečių, visur, net ir pas gimines, paskui jas visas perrašinėjom, montavom, užtruko labai ilgai.

Surinkau įvairiausius kadrus iš mūsų gyvenimo. Klipe taip pat pamatysite ir mano mažąsias sesutes ir, be abejo, mamą. Tikiuosi, kad ir kitiems klausytojams taip pat patiks ši mano daina, ji tyra, kiekvienas žodis paimtas iš pačių giliausių mano širdies kampelių. Iš anksto noriu pasveikinti ir kitas esamas ir būsimas mamas su mamos diena, būkite mylimos ir niekada neužmirštos“, – teigė Victoria.

Atlikėjos Victoria daina „Mamytei“:

VIDEO: VICTORIA - Mamytei (2020)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas