Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Atšaukiamas britų žvaigždės Jessie Ware koncertas Vilniuje: „Esu labai nusivylusi“

Viena ryškiausių britų muzikos žvaigždžių Jessie Ware jos laukusiems gerbėjams Vilniuje turi blogų žinių. Rugpjūčio 15 d. Lietuvoje planuotas koncertas neįvyks.
Jessie Ware
Jessie Ware / Asmeninio archyvo nuotr.

Apie tai, kad Jessie Ware koncertai atšaukiami ne tik Lietuvoje, organizatoriai pranešė socialiniame tinkle:

„Dėl nenumatytų aplinkybių rugpjūčio mėnesį Jessie Ware pasirodymai Baltijos šalyse atšaukiami.

„Esu labai nusivylusi, kad negalėsiu pasirodyti savo gerbėjams Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje ir tikiuosi tikrai greitai sugrįšiu.“

Visiems, kurie pirko bilietą, priimkite mūsų atsiprašymus ir dėkingumą. Galite paprašyti grąžinti pinigus bilietų tiekėjui. Susisiekite su prekybos vieta, iš kurios pirkote bilietus“, – skelbia muzikos agentūra „8 Days A Week“.

Jessie Ware neabejotinai yra viena ryškiausių savo kartos asmenybių šiandienos britų muzikoje, o 2023-ieji – jos sugrįžimo metai. Ji pagaliau atrado savo skambesį, kuriame daug šokių ir disco muzikos tradicijų. Jessie Ware sėkmę vainikavo žurnalas „Rolling Stone“, prieš keletą savaičių įteikęs jai prestižinį apdovanojimą.

Jessie Ware albumas „That! Feels Good!“ buvo nominuotas prestižiniam „Mercury“ prizui Jungtinėje Karalystėje ir tapo vienu geriausių metų albumu. Tai jau antras toks Jessie kartas šių apdovanojimų istorijoje.

Asmeninio archyvo nuotr./Jessie Ware
Asmeninio archyvo nuotr./Jessie Ware

Šis 10 kūrinių leidinys tikrai pateisina savo pavadinimą, yra tiesiog geras įrašas ir laukia apsilankymo visų ausyse. Tačiau čia ne tas atvejis, kai kūrėjo forma įdomesnė už turinį. Šį albumą yra būtina išgirsti gyvai – norėsis atsipalaiduoti, dainuoti kartu, trepsėti koja, linguoti ar tiesiog šokti. Kritikų išgirtas įrašas nustato šiandienos popmuzikos madas, yra šių laikų disco klasika ir turi mažų mažiausiai tris hitus: „Free Yourself“, „Pearls“ ir „Begin Again“. „Laisvė yra garsas“, – albume dainuoja Jessie Ware ir belieka jai tik pritarti.

Naujausias Jessie Ware albumas yra savotiškas albumo „What‘s Your Pleasure?“ tęsinys. Pagal šį albumą tikrai galima šokti arba jis primins jums, kaip reikia tai daryti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas