Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų grupė „Fink“ jau ruošiasi koncertui Vilniuje: pristatys naują albumą ir geriausius hitus

Spalio 10 dieną Vilniaus kultūros erdvėje ,,Loftas‘‘ pasirodys britų grupė ,,Fink‘‘ – tai unikali proga išgirsti vieną įdomiausių šiuolaikinės muzikos grupių, kurios kūryboje susilieja folk, indie ir elektroninės muzikos elementai.
„Fink“ lyderis Finas Greenallas
„Fink“ / Hella Wittenberg nuotr.

Grupės lyderis ir pagrindinis kūrėjas – dainininkas, dainų autorius ir prodiuseris Fin Greenall. Jis pradėjo karjerą kaip elektroninės muzikos prodiuseris, tačiau vėliau pasuko į akustinę muziką, įvesdamas melodingas gitarų partijas, subtilius ritmus ir introspektyvius tekstus, kurie tapo grupės vizitine kortele.

Kartu su būgnininku Tim Thornton ir bosistu Guy Whittaker, ,,Fink‘‘ tapo gerai žinoma dėl savo atmosferinio, melancholiško skambesio.

VIDEO: Fink - Looking Too Closely (Official Music Video)

Išskirtinumas

,,Fink‘‘ muzika garsėja savo gilumu ir emocionalumu. Jų kūriniai dažnai apibūdinami kaip „garso takelis“ apmąstymams ir ramybės paieškoms. Grupės išskirtinumas slypi sugebėjime sukurti įtaigias dainas, kurios rezonuojasi su klausytojais visame pasaulyje.

Pristatys naują albumą ir geriausius hitus

Koncertinėms gastrolėms besiruošiančios grupė „Fink“ naujasis albumas „Beauty In Your Wake“ buvo įrašytas Zennoro kaimo bažnyčioje Vakarų Kornvalyje (Didžiojoje Britanijoje). Naujų dainų įrašai vyko 2023-ųjų metų spalio mėnesį. Pirmuoju naująjį albumą pristatančiu singlu tapo daina apie tapatybę - „What Would You Call Yourself“.

VIDEO: Fink - This Is The Thing

Naujausius ir geriausius „Fink“ kūrinius gerbėjai išgirs išskirtiniame grupės koncerte, kuris šių metų spalio 10-ąją dieną įvyks menų fabrike „Loftas“ Vilniuje. Koncertą pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Bilietus į Fink koncertą galima įsigyti visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete: www.bilietai.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas