Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Dagna pristato naują dainą: kai net trumpiausias išsiskyrimas verčia galvoti apie pasimatymą

Vasara yra tobulas metas atradimams, nuotykiams, lengvumui ir pasimatymams su pasiilgtais. Lietuvos muzikos pasaulyje žinoma dainininkė Dagna pristato naują kūrinį „Pasimatysim vėliau“ – pirmą dainą iš būsimo mini albumo, pasirodysiančio šių metų rudenį.
Dagna
Dagna
Temos: 2 Muzika Dainos

„Šią dainą kūrėme kartu su dainininku, dainų kūrėju Audriumi Petrausku – Gebrasy. Studijoje pradėjome darbuotis dar pavasarį, o kūrybinio proceso eigoje prie mūsų prisijungė ir muzikos prodiuseris Titas Astafejevas. Nuo pirmų akordų iki pat galutinio dainos varianto dirbome studijoje kartu, tad procesas buvo išties smagus, o ir naujas man“, – atvirauja Dagna.

Asmeninio albumo nuotr./Dagna Kondratavičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Dagna Kondratavičiūtė

Pozityvus, lengvas, vasariškas kūrinys apie jausmą, kai net trumpiausias išsiskyrimas su svarbiu žmogumi verčia galvoti apie kuo greitesnį pasimatymą vėl, taps artimu kiekvienam. Juk kone visi yra patyrę šį ilgesio jausmą, kuris tuo pačiu metu ir šildo, ir gnaibo ilgesiu ar kutena viltingais jausmais.

Daina „Pasimatysim vėliau“ pažymi ne tik laukimo startą iki dainininkės mini albumo (EP) pristatymo rudenį, bet ir naują jos etapą muzikoje. „Anksčiau atlikdavau įvairių profesionalų parašytas dainas, o šiame bei kituose albumo kūriniuose atsiskleisiu ne tik kaip atlikėja, bet ir kaip kūrėja. Man tai labai svarbu, nes noriu, kad klausytojai išgirstų ne vien mano balsą, bet ir mintis, patirtis, kūrybą, kurias perteiksiu per asmeniškai išjaustą skambesį. Ši galimybė man suteikia daug džiaugsmo, o drauge ir kur kas labiau suasmenina ryšį su klausytojais,“ – priduria ji.

Daina „Pasimatysim vėliau“ jau pasiekiama visose populiariausiose muzikos platformose, o jai sukurtą vaizdo klipą galite rasti DAGNOS oficialiame „YouTube“ kanale.

VIDEO: DAGNA - Pasimatysim vėliau

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius