Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 09 06

Dainininkė Svetlana Loboda koncerte Vilniuje pristatys naują dainą

Penktadienį Vilniuje ilgai lauktą koncertą surengsianti Svetlana Loboda dovanos dainos premjerą. Sostinės „Pramogų arenoje“ grandiozinį šou „Superstar Show“ pristatysianti garsioji atlikėja pažadėjo gerbėjams, kad koncerte nuskambės dar niekur negirdėta nauja daina.
Svetlana Loboda
Svetlana Loboda / Asmeninio albumo nuotr.

Socialiniuose tinkluose S.Loboda pasidalino žinute, kad šiandien koncerte įvyks naujo kūrinio premjera. Atlikėja žada, kad būtent Vilniuje pirmą kartą nuskambės naujas jos kūrinys „V zone riska“ („Rizikos zonoje“).

S.Loboda yra viena ryškiausių dainininkių šiuolaikinėje popmuzikos scenoje. Praėjusiais metais dainininkė pelnė nesuskaičiuojamai daug apdovanojimų.

Televizijos kanalai „MUZ-TV“ ir „RU-TV“ ją išrinko „Metų dainininke“, taip pat ji pelnė „Fashion People Awards“ premiją, o atlikėjos singlas „Tavo akys“ – radijo stočių „Russkoje Radio“, „Novoje Radio“, televizijos kanalų „RU-TV“, „MUZ-TV“ ir „Musicbox“ pripažintas „Geriausia metų daina“ ir „Geriausiu metu video“.

Asmeninio albumo nuotr./Svetlana Loboda
Asmeninio albumo nuotr./Svetlana Loboda

Svetlana Loboda Lietuvoje koncertuoja nuo trečiadienio, tą kartą surengė koncertą Klaipėdoje, o penktadienį surengs koncertą „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Atlikėja pristatys 2 valandų trukmės programą „Superstar Show“.

15min primena, kad pavasarį Vilniuje ir Kaune turėję vykti Svetlanos Lobovos koncertai buvo atšaukti dėl tarsi į balą dingusio organizatoriaus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas