Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Danguje“ išgarsėjęs Natas pristato staigmeną: „Nerimauju, ar žmonės priims mane kitokį“.

Realybės šou „Dangus“ išgarsėjęs Gediminas Nadtočis-Natas pastaruoju metu gyvena itin džiugiomis nuotaikomis: sprendimas grįžti iš Danijos, kurioje gyveno kone dešimtmetį – išties pasiteisino. Dabar vyras su žmona ir dviem atžalomis jaučiasi itin laimingas: gali gyventi gimtinėje ir daryti tai, kas jam patinka labiausiai – kurti dainas.
Gediminas Nadtočis-Natas
Gediminas Nadtočis-Natas / Asmeninio archyvo nuotr.

Dabar atlikėjas pristato ypatingą naujieną, dėl kurios jaudinasi ne mažiau, nei eidamas prie altoriaus: kūrinys skamba visiškai kitaip, nei esame pratę girdėti Natą, rašoma pranešime spaudai.

„Dainą sukūrė Edgaras su Artiomu iš grupės „Sadboy“: nuvažiavom į studiją, pasišnekėjom, jie išklausė mano lūkesčius, tuomet išsakė savo nuomonę ir pasiūlė būtent tokią stilistiką ir tokią dainą“, – apie idėją sukurti country stiliaus dainą prisimena Natas.

„Tiesą sakant, iš pradžių nežinojau, kaip į ją reaguoti, net pats nesupratau, ar ji man patinka, ar nepatinka“, – abejones atlikti tokios stilistikos kūrinį prisimena atlikėjas, bet tuomet jam į galvą šovė puiki mintis – pasikonsultuoti su... žmona.

„Daviau paklausyti dainą žmonai ir ją išsyk „užkabino“. Dar kelissyk perklausęs kūrinį, su juo susigyvenau ir nusprendžiau, kad tikrai taip, tai mano daina“, – šypsosi žinomas vyras.

Dainos pavadinimas skamba gana liūdnokai: „Namo Jau Niekas Nepareis“. Apie ką ji?

Stopkadras/Gediminas Nadtočis-Natas
Stopkadras/Gediminas Nadtočis-Natas

„Man ši daina yra apie naują pradžią: kartais po sunkių išsiskyrimų labai sunku paleisti tą jausmą, kažką pradėti naujai, ieškoti galbūt naujų jausmų, naujų patirčių“, – samprotauja Natas.

„Tiesą sakant, šią dainą kuo puikiausiai atspindi posakis: „Jeigu myli, tai paleisk“. Faktas, kad būna labai sunku paleisti, labai sunku pamiršti, bet gyvenimas tęsiasi ir reikia važiuoti toliau. Man regis, šita daina ir yra apie tai, kad pagaliau paleisčiau savo kultinį kūrinį „1 val. 25 min“ ir judėčiau toliau“, – šypsosi atlikėjas.

Dainai juodu su operatoriumi Ignu Skudricku iš „7s Films“ sukūrė ir vaizdo klipą, kuris puikiai atspindi pačios dainos idėją: klipe herojus vis vaikosi prisiminimų.

„Daina kitokia, klipas kitoks, pats sau kitoks – viskas kitaip, todėl labai nerimauju, ar žmonės priims mane visiškai kitame amplua“, – svarsto Natas, bet sustoti neketina.

„Klausytojams galiu pažadėti, kad tai tikrai ne paskutinė daina, kurią ką tik išleidau į pasaulį. Jų bus ne viena ir ne dvi, nes turiu rimtų planų grįžti į sceną ir dainuoti visiems savo dainas“, – pažada atlikėjas, jau susitelkęs prie dar vienos naujos dainos kūrimo.

Na, o kol kas kviečiame pasiklausyti ir įvertinti naujausios Gedimino Nadtočio-Nato dainos „Namo Jau Niekas Nepareis“:

VIDEO: Natas - Namo Jau Niekas Nepareis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas