Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 03 27

Mažėja „maršistų“ veidu tapusio R.Dambrausko populiarumas: neišparduoda bilietų

Atlikėjas Romas Dambrauskas pastaruoju metu vertinamas itin prieštaringai. Mat po Didžiojo Lietuvos gynimo maršo, kai jis sukūrė maršo himnu tapusią dainą „Kelkis, Lietuva“, taip pat po „antivakserinių“ pasisakymo televizijų laidose, atlikėjo populiarumas sumenko, praneša Jp.lt
Romas Dambrauskas Šeimų sąjūdžio organizuotame mitinge Katedros aikštėje
Romas Dambrauskas Šeimų sąjūdžio organizuotame mitinge Katedros aikštėje / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Kadaise garsus atlikėjas Romas Dambrauskas organizuoja koncertinį turą po Lietuvą. Koncertų sąraše – ir Panevėžio rajonas. Ramygaloje prieštaringai vertinamo atlikėjo koncertas numatytas kovo 27 d., Paįstryje – balandžio 2 d.

Abejojama, ar į atlikėjo iš Mažeikių koncertus susirinks ir Panevėžio rajono gyventojai.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Romas Dambrauskas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Romas Dambrauskas

Visuomenė – sąmoninga

R.Dambrausko koncertas Ramygalos kultūros centre numatytas jau šį sekmadienį, kovo 27 d. Kultūros centro vadovė Loreta Kubiliūnienė tikino, kad vos tik atlikėjo vadybininkui susisiekus su ja ir pasiteiravus dėl galimybės surengti R. Dambrausko koncertą, ji iškart paklausė, ar atlikėjo komanda tiki, kad bilietų bus nupirkta pakankamai.

„Mes biudžetinė įstaiga, į kurią organizatoriai kreipėsi su užklausa dėl koncerto. Aš iškart paklausiau, ar jie tiki, kad bus išpirkti bilietai. R.Dambrausko vadybininkas net nustebo ir paklausė, kodėl aš taip užklausiau. Vis dėlto, manau, visuomenė sąmoninga, todėl dabartinėmis prognozėmis koncertas neįvyks, kadangi pakankamas bilietų skaičius – nenupirktas“, – minėtam portalui komentavo ji.

Pasiteiravus, ar Ramygaloje nesulaukė kokių piktų komentarų dėl šiuo metu dviprasmiškai vertinamo atlikėjo atvykimo, L.Kubiliūnienė patikino, kad tokių situacijų nepasitaikė. Tačiau socialiniame tinkle „Facebook“, po koncerto skelbimu, yra keli pikti komentarai.

Paįstryje bilietus perka

Tuo tarpu Paįstrio kultūros centro vadovė Daiva Kiršgalvienė atskleidė, kad į R.Dambrausko koncertą bilietai perkami, bet negraibstomi. Ar koncertas įvyks, kultūros centro vadovė sako kol kas nežinanti, nes renginys – už savaitės, todėl sunku spręsti, ar bus nupirkta pakankamai bilietų.

Nusiskundimų ar blogų nuomonių dėl atlikėjo pasirodymo Paįstryje, ji taip pat negirdėjo.

Susisiekus su pačiu atlikėju R.Dambrausku, jis nepanoro komentuoti apie sumažėjusį bilietų pirkimą ir atsisakė bendrauti su žurnalistais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas