Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 08

E.Dragūnas dovanoja 500 bilietų į savo koncertą: „Aplankysiu Vilniaus regiono vaikų namus“

Grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas prieš artėjantį koncertą Vilniuje, rugsėjo 2-ąją pažadėjo aplankyti visus Vilniaus miesto regiono vaikų namus.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Indrės Pix Prokadras nuotr.

Tokia graži tradicija tęsiasi jau ne vienerius metus. Tiek prieš neseniai vykusius koncertus Klaipėdoje ir kituose Lietuvos miestuose, tiek dabar Egidijus lankosi pas tuos, kuriems dėmesio reikia labiausiai.

SEL lyderis vaikų namuose lankosi ne tuščiomis. Jau tapo įprasta, kad viena didžiausių Lietuvos žvaigždžių dovanoja bilietus į savo grupės koncertus. Artimiausias vyks rugsėjo pradžioje, Kalnų parke. Į jį Egidijus padovanos pusę tūkstančio bilietų.

„Dažnai apsilankau vaikų namuose. Ir geriausia dovana tiek vaikams, tiek man pačiam yra ta emocija, kuri ten būna. Žinoma, vaikai labai laukia ir dovanų, todėl visada smagu ir padovanoti bilietų į SEL koncertus“, – sakė E.Dragūnas.

Grupės SEL įkūrėjas ragina pačius sostinės regiono vaikų namus parodyti iniciatyvą ir parašyti laišką, išreiškiant norą sulaukti svečių. Tie Vilniaus apskrityje esantys vaikų namai, kurie nori pakviesti Egidijų ir gauti dovanų bilietų į SEL koncertą rugsėjo 2-ąją, Vilniaus Kalnų parke, turėtų parašyti laišką adresu selfilantropija@gmail.com. Šiuo adresu parašę interesantai galės susiderinti detales dėl E.Dragūno atvykimo.

Primename, kad SEL šou, kuriame bus geriausi visų laikų grupės hitai ir nauji kūriniai, įspūdinga 8 aukštų dydžio scena-robotas, kurią sukūrė pats Egidijus, vyks rugsėjo 2-ąją, sostinės Kalnų parke.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas