Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 03 10

Eglė Ancevičiūtė pristato debiutinį albumą „Vanduo“

Aktorė, radijo laidų vedėja Eglė Ancevičiūtė pristato savo muzikinį debiutą – mini albumą „Vanduo“. Albume 5 dainos, talpinančios šviesų liūdesį, trapumo grožį ir įsimylėjimo lengvumą.
Eglė Ancevičiūtė
Eglė Ancevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.

Autorė kuria lietuviškai, jos kūryboje jaučiamas skoningas alternatyvios, pop muzikos ir dainuojamosios poezijos elementų mišinys. Tai lengva, bet intelektuali muzika, kviečianti pabėgti nuo išorės triukšmo ir skubėjimo.

Savo malonumui kurti dainas ir atlikti pritardama akustine gitara, Eglė pradėjo dar paauglystėje. Dabar atlikėja savo kuriamomis dainomis analizuoja pasaulį: ,,Man įdomiausia rašyti galvojant apie žmonių ryšius: su savimi, pasauliu, artimaisiais, su savo skausmu ir džiaugsmu. Dainos man yra kaip būdas atsitraukti nuo savo išgyvenimų, už juos padėkoti ir eiti toliau.“

Eglė Ancevičiūtė – Vanduo:

VIDEO: Eglė Ancevičiūtė - Vanduo

Tačiau dainų kūrimu atlikėja neapsiriboja ir dabar planuoja savo vizijas paversti muzikiniais klipais. Kurdama albumą Eglė bendradarbiavo su kitais menininkais. Albumo viršelį sukūrė ir įvaizdžiu rūpinosi fotografė Gražina Lomovskaja, makiažo dailininkė – Diana Rakickaja. Kompozicijas Eglė kūrė kartu su alternatyvios muzikos prodiuseriu M.Meilūnu, pažįstamu iš grupių Pilnatys ir Golden Parazyth.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Ancevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Ancevičiūtė

Eglė Ancevičiūtė baigė Lietuvos muzikos ir teatro akademiją, sukūrė daugybę vaidmenų LMTA, Menų Spaustuvėje, Panevėžio ir Šiaulių dramos teatruose, vaidino serialuose ir kino filmuose. Šiuo metu Eglė veda savo laidą ir su grupe repetuoja albumo pristatymo pasirodymus. Artimiausias – Palangoje „Oldman“ kovo 14 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas