Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Eugenijaus Chrebtovo premjera svajojantiems patirti meilę: dainą sukūrė garsus kompozitorius

Pastaraisiais metais ypatingai daug dėmesio ir palaikymo sulaukiantis publikos numylėtinis dainininkas Eugenijus Chrebtovas pristato naujausią savo dainą „Dėl tavęs esu“, kuri neabejotinai taps vienu populiariausių vasaros hitų.
Eugenijus Chrebtovas
Eugenijus Chrebtovas

Sukaupęs didžiulę sceninę patirtį, išbandęs save įvairiuose amplua atlikėjas kaskart nustebina netikėtais sprendimais, kurie džiugina ištikimiausių jo gerbėjų ausis bei akis ir nustebina net pačius išrankiausius klausytojus.

Eugenijus Chrebtovas
Eugenijus Chrebtovas

Ne išimtis ir ši daina „Dėl tavęs esu“, kurią kuriant dainininkas pasitelkė fantastišką komandą. Muziką ir žodžius parašė publikai puikiai žinomas muzikos prodiuseris bei kompozitorius Vytautas Bikus, o vaizdo klipą sukūrė Aurimas Urbonas.

Eugenijus Chrebtovas
Eugenijus Chrebtovas

Ilgai brandinta ir tobulinta daina šiandien išvydo dienos šviesą ir siunčia ypatingą žinutę tiems, kurie bent kartą gyvenime yra patyrę tikrą meilę arba svajoja ją patirti. Ne vieną mėnesį kurta daina papildys ištikimų melomanų grojaraštį, taip pat atgaivins karštą dieną bei sušildys kai bus šalta.

Jau išgirdus pirmuosius dainos taktus norisi šypsotis, šokti ir šėlti. Be abejonės, šis hitas užkariaus ir radijo stotis bei skambės kiekvieno, mėgstančio profesionaliai atliekamą muziką, automobilyje.

„Esu labai dėkingas savo komandai ir visiems, kurie tiki tuo, ką darau. Be galo džiaugiuosi ir neabejoju šia daina, nes viską dariau su didžiule meile ir energija. Labai noriu, kad ši mano naujausia daina pasiektų visų širdis ir įneštų daug gaivumo į kasdienį gyvenimą.“ – sako atlikėjas E. Chrebtovas.

Eugenijus Chrebtovas
Eugenijus Chrebtovas

Šią dainą išgirsti gyvai pirmiesiems bus galima liepos mėnesį Palangos koncertų salėje vyksiančiame koncerte „Frank Sinatra Tribute“ bei kituose atlikėjo koncertuose, kuriuose taip pat netrūks ir kitų staigmenų.

VIDEO: Eugenijus Chrebtovas - Dėl tavęs esu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius