Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 01

„Eurovizijos“ atrankoje draugę Baibą palaikanti Liepa Mondeikaitė šiai linki neperšalti ir suvokti atrankos svarbą

Ketvirtadienio vakarą LRT studijoje vyko pirmosios nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos filmavimas, kurio metu į sceną lipo aštuoni troškimą išvykti į „Euroviziją“ išpildyti svajojantys dainininkai. Šių palaikyti studijoje rinkosi ir žinomi žmonės, jų gretose – dainininkė Liepa Mondeikaitė, pernai pati mėginusi jėgas atrankoje, o šįmet serganti už čia pasirodysiančią draugę Baibą.
Liepa Mondeikaitė
„Eurovizijos“ atrankos dalyviai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Portalui Žmonės.lt L.Mondeikaitė sakė, jog „Eurovizijos“ atrankos filmavime atsirado netikėtai – komisijos narių gretas papildęs Deividas Zvonkus ją čia pasikvietė visai prieš filmavimą, tad nei kas pasirodys, nei ką dainuos mergina nežino.

Tačiau savo favoritą atrankoje dainiinkė išsirinko iš anksto. Tai – jos draugė Baiba, su kuria mergina dainuoja grupėje „Pop Ladies“.

„Manau, kad Baiba yra labai stipri dainininkė, galinti puikiai pasirodyti ne tik čia, Lietuvoje, bet ir ten toli“, – įsitikinusi L.Mondeikaitė. Kolegės pasirodymu ji buvo sužavėta dar pristatomojo „Eurovizijos“ koncerto metu, tad nekantriai laukia, kada draugę išvys atrankoje.

Kodėl pati šįmet nepanoro mėginti išvykti į „Euroviziją“ L.Mondeikaitė neslepia – sako, pernai po atrankos jautė savotišką kartėlį, tad noro pakartoti visai nejaučia.

Mergina prisiminė, kad ruoštis konkursui buvo sunku – trūko laiko, patirties. O ir įvertinimai nedžiugino. „Manau, į šį konkursą reikia žiūrėti rimtai ir eiti čia tik tada, kai esi labai savimi užtikrintas, stipriai pasiruošęs“, – sakė dainininkė.

Kolegei Baibai mergina linkėjo paprasto dalyko – tiesiog patausoti save ir pasistengti. „Baiba turi labai daug koncertų, veiklos, todėl neretai nepasisaugo, peršala. Linkiu jai patausoti save ir gerai pasiruošti konkursui – suprasti, kad tos trys minutės atrankos scenoje labai labai svarbios“, – sakė L.Mondeikaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai