Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 07 07

„Eurovizijos“ atrankose pasirodžiusios roko grupės „Glossarium“ planuose – antras albumas

Grupė „Glossarium“ pristato naują dainą, kuri vėl įžiebs ugnelę kiekvieno Lietuvio širdyje. Tikriausiai visi puikiai atsimena, kad grupė – „Glossarium“ sužibėjo, nacionalinėje Eurovizijos atrankoje šiemet, rokeriai į pop dainų konkursą įnešė tikrą sumaištį, kitaip sakant naujų vėjų . Kaip vaikinai tuo metu ir minėjo: „tai tik pirmi žingsniai, o kur mus tai nuves – pamatysite patys“ – sako vokalistas S.Šivickas.
„Glossarium“
„Glossarium“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Premjera

Grupė aktyviai koncertuoja ne tik baruose, bet ir tokiuose festivaliuose kaip „Kilkim Žaibu“, „Beach Bike Fest", vyrai nestabdo ir pristato naujausią singlą pavadinimu – „Vėliava“, kuris skirtas prisiminti didingą karalių Mindaugą.

VIDEO: Glossarium - Vėliava

Tai yra ženklas, jog roko muzikos scena yra vis dar pilna įvairiausių spalvų, tuo tarpu „Glossarium“ vaikinai savo gerbėjams turi džiugią naujiena, jog antrojo albumo galima tikėtis jau kitais metais.

Asmeninio albumo nuotr./„Glossarium“
Asmeninio albumo nuotr./„Glossarium“

„Šie pirmi metai, mums, aktyviai koncertuojantiems kaip grupei yra kupini iššūkių, netikėtumų bei išbandymų, tiesą sakant vaikinai stebisi tuo, ką jau nuveikė – iš niekur išlindę skustagalviai sudrebino Eurovizijos sceną, įsibrovė į kelis festivalius, šventes, klubus ir tai tik pradžia, nepraėjo nei metai! Jau derinamės turus po Lietuvą, Latviją, Estiją – tikslas pasiekti Helsinkį ir kol kas panašu, jog einame tinkama kryptimi“, – įspūdžiais dalinasi vadybininkas-gitaristas L.Gubanovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas