Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

FC Baseball pristato vaizdo albumą „Gėla“: veiksmo vieta – sudužusių širdžių viešbutis

Dainų autorius ir atlikėjas Tautvydas Gaudėšius-FC Baseball šiandien pristato savo naują vizualinį dviejų dainų kūrinį „Gėla“, kuris žymi antrojo FC Baseball sezono pabaigą. Iš dainų „Mamos dukra“ ir „Kažką kažką“ susidedantis kūrinys yra paskutinis FC Baseball leidimas ilgesniam laikui.
FC Baseball albumas „Gėla“
FC Baseball albumas „Gėla“

„Gėla“ buvo nufilmuota „Vilnius Grand Resort“, kuris vienai dienai FC Baseball visatoje tapo sudužusių širdžių viešbučiu. Šalia T.Gaudėšiaus vaizdo klipuose galima išvysti aktorę Vilmą Raubaitę slaugytojos vaidmenyje, taip pat gerai pažįstamus FC Baseball grupės narius, Baltijos baleto teatro balerinas. Kaip ir praėjusiuose kūriniuose, taip ir „Gėloje“ viską įamžino operatorius Mindaugas Drigotas.

FC Baseball albumas „Gėla“
FC Baseball albumas „Gėla“

„Šįkart veiksmas vyksta dužusių širdžių viešbutyje „Gėla“. Tik viską nufilmavus ir sumontavus supratau, kad, rodos, apsisukome visus 360 laipsnių. Aš vėl viešbutyje, vėl su baltu kostiumu, kaip ir FC Baseball projekto pradžioje.

Esu be galo dėkingas visiems, padedantiems keisčiausioms mano mintims įgauti kūną, formą ir sielą: savo bičiuliui vadybininkui Osvaldui Vageliui, kameros meistrui Mindaugui Drigotui, studijos broliui Jokūbui Tulabai, Baltijos baleto teatro choreografei Marijai Simonai Šimulynaitei bei dangiškoms jo balerinoms Agnei Steponkevičiūtei, Audronei Stelionei ir Viltei Lauciūtei, taip pat Vilnius Grand Resort ir visam puikiam jo kolektyvui“, – kalbėjo T.Gaudėšius.

FC Baseball šią vasarą bus galima išvysti tiek akustiškai: atlikėjas birželio 28 d. pasirodys Nidoje, birželio 29 d. Palangoje, o liepos 20 d. Druskininkuose, tiek ir su grupe: liepos 5 d. ir rugpjūčio 15 d. Palangoje, liepos 18 d. ir rugpjūčio 30 d. Vilniuje, rugpjūčio 23 d. Šiauliuose bei rugpjūčio 31 d. Kaune.

FC Baseball albumas „Gėla“
FC Baseball albumas „Gėla“

„Koks didelis ir gražus nuotykis yra FC Baseball. Kiek daug gražių koncertų, kiek naktų su muzika, kiek gražių pokalbių, kiek daug gražių žmonių šitas kosminis reikalas atnešė į mano gyvenimą. Ačiū jums už tai. Tačiau nuo rugsėjo kalendoriuje užbraukiau brūkšnį. Tuščia – jokių koncertų, jokių įrašų, jokių filmavimų ir montavimų iki pat metų galo. Noriu pagaliau skirti truputį laiko sau, pasidžiaugti tuo, kas nuveikta, ir išjausti, kaip ir kur keliausime toliau. Tad nepraleiskit šitų koncertų. Taip, kaip yra dabar – nebebus niekad. O kaip bus ateity – pamatysim!“ – sakė T.Gaudėšius.

VIDEO: FC Baseball - Gėla (video albumas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius