Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 23

„Frank Sinatra show“: rožės moterims ir ant kelių klūpantis Mantas (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus kongresų rūmuose įvyko paskutinis didelio populiarumo susilaukusio projekto „Frank Sinatra show“ koncertas. Pilna salė klausytojų, kartu su dainininku Mantu Jankavičiumi dainavusi milžiniško populiarumo sulaukusius F.Sinatros kūrinius, pasisėmė šventinės nuotaikos ir teigiamų emocijų.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Gruodį Amerikos legendai Frankui Sinatrai būtų suėję 95 metai. Šia proga Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos koncertų salėse nuskambėjo projekto „Frank Sinatra show“ koncertai, kuriame svingo, džiazo garsenybės kūrinius atliko M.Jankavičius ir Kauno Bigbendas.

Raudonas kilimas, gatvės žibintų šviesos ir saksofono muzika klausytojus nukėlė keliasdešimt metų atgal į naktinį Niujorką.

„Rytoj ir poryt išeiginės, kaip suprantu, dėl to jūs neturite nieko prieš? Jei šypsotės – labai teisingai darote“, – atsipalaiduoti publiką ir mėgautis muzika ragino M.Jankavičius. Dainininkas pažadėjo, kad būtent šis vakaras bus pats įspūdingiausias, nes tai – finalinis šou koncertas.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Koncerto akimirka
M.Jankavičius

Kas tikėjosi koncerte išvysti prisikėlusį F.Sinatrą, turėjo šiek tiek nusivilti – scenoje buvo kaip visada energija trykštantis ir atsipalaidavęs M.Jankavičius, pateikęs savita dainavimo maniera nuspalvintas Amerikos muzikos legendos dainų versijas.

„Under My Skin“, iš šio repertuaro Manto mėgstamiausia „Just The Way You Are“, „Fly Me to the Moon“, „Unforgettable“, „Something Stupid“, „That's Life“, „Strangers in the Night“, „New York, New York“, „My Way“ – su kiekviena iš šių dainų kiek apsnūdusi publika ėmė vis labiau įsidrąsinti,  dainuoti kartu ir audringiau ploti.

Dainos „New York, New York“ metu Mantas nesusilaikė ir pats į rankas pasičiupo trimitą, o paskutinės „My Way“ metu į orą pažiro blizgantys konfeti popierėliai. Kiek daugiau nei valandą trukusio koncerto publika dainininkui ir Kauno Bigbendui plojo atsistojusi, o už šiltą palaikymą Mantas padėkojo atsiklaupęs ant kelių ir nusilenkdamas žiūrovams.

„Šypsokimės kiekvieną dieną. Linkiu visiems ramių ir labai gražių Kalėdų“, – tarė M.Jankavičius.

Koncerto metu Mantas pažadėjo kiekvienai koncerto dalyvei pateikti staigmeną. Dainininkas šį pažadą ištesėjo – damos buvo pamalonintos ne tik dainomis, komplimentais, bet ir prie išėjimo apdovanotos raudonomis rožėmis.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Koncerto akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Koncerto akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento