Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

G.Vagelis ir Gintė pristato akustinę hito „Lūpų saldumo“ versiją: „Čia atsiskleidžia kita mūsų pusė“

Vos per du mėnesius du milijonus peržiūrų „YouTube“ platformoje su savo naujausia daina „Lūpų saldumo“ surinkę ir šalies radijo stočių topus užkariavę atlikėjai Gabrielius Vagelis ir Gintė Sičiūnaitė gerbėjams turi dovaną – akustinę šios dainos versiją.
Gabrielius Vagelis ir Gintė Sičiūnaitė
Gabrielius Vagelis ir Gintė Sičiūnaitė / Ado Andriūno nuotr.

Kartu su ilgamečiu scenos partneriu pianistu Luku Gedvilu jautrią „Lūpų saldumo“ versiją atlikėjai įrašė nuostabioje Lietuvos nacionalinio kultūros centro koncertų salėje. Pasak G.Vagelio, taip norėta atsidėkoti klausytojams už jų meilę.

„Vasaros koncertų metų pastebėjome, kad publika labai prašo šią dainą pakartoti, atrodo, kad jos vis negana. Taigi, kad nekartotume antrą kartą tokios pačios versijos, mes pradėjome kartoti akustinį variantą, kuris irgi iškart atrado vietą žmonių širdyse. O pabaigę turą nusprendėme, kad šią versiją būtinai reikia įrašyti, tad štai šiandien ir matote rezultatą“, – kalbėjo G.Vagelis.

Kaip teigia dainos bendraautorė G.Sičiūnaitė, šis akustinis projektas gimė labai organiškai ir atskleidžia dar negirdėtas kūrinio spalvas.

„Atrodo, kad šioje versijoje gali visiškai kitaip įsijausti į dainą. Lukas pasiūlė labai gražų, lėtesnį toną, vis pagrodamas mums po kelis akordus, tad mes tiesiog negalėjome nepadaryti akustinės „Lūpų saldumo“ versijos. Tiek aš, tiek Gabrielius dieviname akustinius koncertus, duetus su klavišiniais, tad čia atsiskleidžia kita mūsų pusė“, – pasakojo G.Sičiūnaitė.

Akustinę „Lūpų saldumo“ versiją galite išgirsti čia:

VIDEO: Gabrielius Vagelis, gintė - Lūpų Saldumo (Acoustic)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas