Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 02 03

„Gelbėtojai Išgelbėtojai“ aktorė I.Delininkaitytė užkariauja širdis su nauja daina

Dainininkė ir aktorė Ieva Delininkaitytė (Yeva Deli) ir prodiuseris Robby Burke kartu su „Naktys Records“ neseniai išleido savo pirmąją dainą pavadinimu „Ecstasy“. Nors Ievą galime matyti seriale „Medikai Paramedikai“ bei „Gelbėtojai Išgelbėtojai“, jos aistra yra muzika.
Ieva Delininkaitytė (Yeva Deli)
Ieva Delininkaitytė (Yeva Deli) / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Dainos „Ecstasy“ klipas buvo nufilmuotas Tenerifėje vienu kadru, taip siekiant išlaikyti žiūrovo dėmesį ir leisti jam pajausti vasarą, rašoma atlikėjos pranešime spaudai.

„Kūrėme šią dainą pačiame karantino įkarštyje, kai labiausiai norėjosi pabėgti ir atsiriboti bent jau mintimis. Daina yra apie meilę, aistrą ir nuotykius, kurių mums kaip niekada trūko, – sako Ieva – Dainos klipą nusprendėme nufilmuoti, kai trumpam buvau nuvykusi į Tenerifę.

Tas vasaros jausmas, šiluma, atsipalaidavimas labai tiko šiai dainai, tad nieko nelaukusi nufilmavau klipą. Kartu su Robertu nusprendėme, kad klipas puikiai papildo dainą, tad netrukus jį išleidome „YouTube“ platformoje bei užpildžiau anketą dalyvauti „KlipVid“ konkurse.“

„Man labai malonu išgirsti mūsų kūrinį skambant pas draugus, matyti instagramo įrašus bei girdėti žmones ją dainuojant. Mums reikia vasaros ir ši daina bent trumpam leidžia ją pajusti. Tai pirmoji, bet tikrai ne paskutinė mūsų su Robertu daina!, – juokiasi mergina. – Laukite ir daugiau naujienų.“

VIDEO: Robby Burke & Yeva Deli - Ecstasy | music video | Lyrics

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas