Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 04 06

Geriausi ir blogiausi 2022 metų „Grammy“ apdovanojimų momentai

64-oji kasmetinių „Grammy“ apdovanojimų ceremonija žadėjo grįžti prie (santykinio) normalumo po kuklesnės 2021 m. ceremonijos, kuri daugiausia vyko po atviru dangumi. Paradoksalu, tačiau šiemet į pirmą kartą Las Vegase vykusį popmuzikos spektaklį sugrįžus pompastikai, didžiausią įspūdį paliko būtent kukliausios šou akimirkos: Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio rimtas pagalbos prašymas; Doja Cat ašaros prie mikrofono; pasirodymai ant stogų, kurie atkreipė dėmesį į kitokius atlikėjus. (Didelę įtaką padarė ir Billie Eilish bei H.E.R. gyvų pasirodymų akimirkos). Pateikiame svarbiausius ir prasčiausius šou momentus.
„Grammy“ 2022 m. akimirkos
„Grammy“ 2022 m. akimirkos / „Scanpix“ nuotr.

Geriausi pirmosios meilės bučiniai: Olivia Rodrigo ir Billie Eilish

Du puikūs pasirodymai, kurie buvo per daug geri, kad atrodytų nereikšmingi, – Olivios Rodrigo „Drivers License“ ir Billie Eilish „Happier Than Ever“ – pora stipriausių ir dramatiškiausių praėjusių metų išsiskyrimo dainų – į pirmąją šou pusę įnešė labai reikalingo jausmo. (Užuojauta jauniems vyrams, apie kuriuos tariamai buvo parašytos šios dainos.) Nors, kaip įprasta, buvo neaišku, kokia šios ceremonijos tikslinė demografinė grupė, bet būtent jaunimas, o ypač šios jaunos moterys, nešusios aktualumo mantiją, įrodė, kad jų gyvas vokalas pakankamai stiprus, jog įtikintų visus popmuzikos skeptikus tarp ištikimųjų CBS televizijos žiūrovų.

„Scanpix“ nuotr./Olivia Rodrigo
„Scanpix“ nuotr./Olivia Rodrigo

Rodrigo nepavyko pasiekti visiškos Eilish 2020-ųjų sėkmės, mat laimėjo tik vieną iš savo nominacijų „Didžiojo ketverto“ kategorijose, taip pat nugalėjo geriausio naujo atlikėjo, geriausio popmuzikos vokalinio albumo ir geriausio popmuzikos solinio pasirodymo nominacijose. Tačiau tikėkimės, kad dažnas jos rodymas per Eilish roko sprogimą scenoje buvo labiau susijęs su jų dainų emocine giminyste, o ne bandymu primesti netikrą konkurenciją. 19-metė Rodrigo ir 20-metė Eilish tikriausiai turėtų priprasti prie šios scenos; „Grammy“ apdovanojimams labai pasisekė turėti jas abi.

– JOE COSCARELLI

„Scanpix“ nuotr./Billie Eilish
„Scanpix“ nuotr./Billie Eilish

Geriausias realybės patikrinimas: transliacija iš Ukrainos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas