Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 08 28

MTV apdovanojimų šou: geriausiu klipu išrinktas Kendricko Lamaro „Humble“

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Inglvude Kalifornijoje nugriaudėjo kasmetiniai MTV vaizdo klipų apdovanojimai – kam atiteko pagrindiniai trofėjai?
MTV vaizdo klipų apdovanojimuose geriausiu pripažintas Kendricko Lamaro klipas „Humble“
MTV vaizdo klipų apdovanojimuose geriausiu pripažintas Kendricko Lamaro klipas „Humble“ / „Scanpix“ nuotr. ir video kadras

Pagrindinį vakaro prizą, geriausio metų vaizdo klipo apdovanojimą pelnė reperis Kendrickas Lamaras su kūriniu „Humble“, išreiškiančiu jo ironišką požiūrį į šlovę ir sėkmę. Šiame klipe reperis vaidina įvairius personažus – pradedant popiežiumi ir baigiant Jėzumi per Paskutiniąją vakarienę.

Jis nurungė toje pačioje kategorijoje nominuotus Bruno Marsą („24K Magic“), Alessią Carą („Scars To Your Beautiful“), DJ Khaledą su Rihanna ir Brysonu Tilleriu („Wild Thoughts“) bei The Weeknd („Reminder“).

TAIP PAT SKAITYKITE: MTV vaizdo klipų mėlynasis kilimas: muzikos šventė panašėjo į cirką

Kendricko Lamaro „Humble“ taip pat pelnė geriausio metų hiphopo vaizdo klipo apdovanojimą bei triumfavo geriausios kinematografijos ir režisūros kategorijose. „Humble“ klipas taip pat pripažintas turėjęs geriausius vizualinius efektus ir įvertintas už geriausią dailininko darbą.

Kviečiame pažiūrėti didįjį MTV nugalėtoją, Kendricko Lamaro klipą „Humble“:

VIDEO: Kendrick Lamar - HUMBLE.

Metų atlikėju paskelbtas britas Edas Sheeranas, geriausias naujokas – Khalidas.

Geriausios kolaboracijos prizą pelnė Zaynas ir Taylor Swift, sukūrę bendrą dainą „I Don’t Wanna Live Forever“ erotinio filmo „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ garso takeliui.

Už geriausią choreografiją įvertintas Kanye Westo klipas „Fade“.

Na o specialus Michaelo Jacksono vardo MTV Video avangardo apdovanojimas šiemet buvo įteiktas dainininkei Pink. Šia proga ji surengė įspūdinga retrospektyvinį šou, kurio metu atliko garsiausius savo hitus „Get The Party Started“, „Raise Your Glass“, „So What“, „F-king Perfect“, „Just Give Me a Reason“ ir „What About Us“.

VIDEO: P!nk Performs "Get The Party Started", "Raise Your Glass", & More! | 2017 VMAs | MTV

Po šio savo pasirodymo Pink atsiėmė jai skirtą apdovanojimą ir žiūrovai sulaukė turbūt gražiausio to vakaro momento: jos jaudinančios kalbos, kurią įkvėpė dainininkės šešiametė dukra Willow – mergaitė prieš kelias dienas savo mamai pasiguodė, kad jaučiasi negraži.

Išgirdusi šiuo žodžius iš šešiametės mergaitės, kurią jau ima kamuoti visuomenės primetami grožio standartai, Pink negalėjo atsistebėti, tačiau tuojau pat namuose jai parengė prezentaciją, kuria parodė, kad grožis gali būti įvairus. O jos pavyzdžiais tapo muzikos legendos, iš kurių kiekvieną dieną kas nors juokėsi, bet jos nepabijojusios būti kitokios – tai Michaelas Jacksonas, Davidas Bowie, Freddie Mercury, Annie Lennox, Prince'as, Janis Joplin, George'as Michaelas, Eltonas Johnas ir kt. Pamačiusi šitiek daug pavyzdžių, Pink dukra negalėjo atsistebėti.

Tačiau tai dar nebuvo pokalbio pabaiga – Pink paklausė, kodėl jos dukra jaučiasi kaip berniukas, tik su ilgais plaukais. „O kaip manai, kaip aš atrodau?“ – dukters paklausė Pink, praktiškai visą gyvenimą nešiojusi trumpų plaukų šukuoseną. O dukra jai atsakė: „Tu esi graži“. Tada Pink dukrai papasakojo, kad kai žmonės šaiposi iš jos, būtent tokią kortą ir traukia – kad ji atrodo kaip berniukas. Kad ji pernelyg vyriška, jos kūnas per daug raumeningas, ji visur kiša savo nuomonę ir t.t. Ir tada paklausė savo dukters: „O tu matai, kad aš auginčiausi savo plaukus? Ar matai, kad aš keiččiau savo kūną? Taigi, mažoji mergaite, mes nesikeičiame“.

Šią kalbą Pink pasakė stebint savo vyrui ir dukrai – jie abu dainininkę atlydėjo į apdovanojimų ceremoniją ir karštai palaikė, kai ši koncertavo ant scenos.

Pink kalbą galite pažiūrėti štai čia:

VIDEO: P!nk Accepts the 'Michael Jackson Video Vanguard Award' | 2017 VMAs | MTV

Na o visos ceremonijos metu žiūrovams buvo padovanotas ne vienas įsimintinas numeris: čia koncertavo ne tik pats Kendrickas Lamaras, bet ir Edas Sheeranas, Shawnas Mendesas, Lorde, „Fifth Harmony“, Miley Cyrus ir kt.

Miley Cyrus šįkart surengė visiškai kitokį pasirodymą, nei prieš keletą metų, kai skandalingai raitėsi aplink perpus vyresnį Robiną Thicke'ą – dainininkė sakė atsiprašinėjanti savo tėvo, kad šis buvo priverstas tai matyti. Na o šįkart Miley buvo gerokai švelnesnė – ji atliko naujausią savo singlą „Younger Now“.

VIDEO: Miley Cyrus Performs 'Younger Now' | 2017 VMAs | MTV

Lorde pasirodymas žiūrovus ir nustebino, ir suglumino: dainininkė visiškai nedainavo ir nė nemėgino žiopčioti pagal fonogramą, o skambant savo dainos „Homemade Dynamite“ visą laiką prašoko. Prieš MTV apdovanojimus ji pasiguodė, kad serga gripu – galbūt dėl to ir nuspręsta pakeisti jos pasirodymą?

VIDEO: Lorde Performs 'Homemade Dynamite' | 2017 VMAs | MTV

Grupės „Fifth Harmony“ pasirodyme buvo ir žinutė praėjusiais metais kolektyvą palikusiai Camilai Cabello: pasirodymo pradžioje prožektoriai apšvietė penkias merginas, tačiau kai kai keturios grupės narės nusimetė striukių gobtuvus ir pradėjo dainuoti savo kūrinį „Angel“, vidurinė iš jų buvo numesta nuo scenos.

VIDEO: Fifth Harmony ft. Gucci Mane Perform 'Down' & 'Angel' Medley | 2017 VMAs | MTV

Renginį užbaigė efektingas renginio vedėjos Katy Perry ir reperės Nicki Minaj šou – jos atliko naujausią Katy hitą „Swish Swish“, o visas pasirodymas buvo persmelktas krepšinio tematika, kaip ir praėjusią savaitę pristatytas dainos vaizdo klipas:

VIDEO: Katy Perry & Nicki Minaj Perform 'Swish Swish' | 2017 VMAs | MTV

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas