Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Giedrė įspūdingai pradėjo albumo pristatymo turą: koncerte Vilniuje – ir staigmena

„Sold out“. Tokius kiekvieno muzikos kūrėjo ir atlikėjo širdį paglostančius žodžius vakar turėjo džiaugsmo ištarti Giedrė: į jos naujojo albumo „Kiaurai sielas“ pristatymo koncertą Vilniaus Vasaros terasoje nebeliko nė vieno laisvo bilieto. O susirinkusieji tiesiog tirpo nuo kūrinių, kurie išties skrodžia sielą kiaurai.
Giedrės Kilčiauskienės  albumo „Kiaurai sielas“ pristatymo koncertas
Giedrės Kilčiauskienės albumo „Kiaurai sielas“ pristatymo koncertas / Katažynos Polubinskos nuotr.

Koncerto scenografija priminė albumo „Kiaurai sielas“ viršelį. Publikos gretose buvo ir nemažai žinomų sostinės kultūros, meno, pramogų pasaulio atstovų, nuoširdžiai besimėgaujančių Giedrės muzika. Ne vienas jų kalbėjo, kad Giedrė, kuri scenoje jau praleido ne vieną dešimtmetį, dabar išgyvena ypatingą laiką, kai jos jautri, asmeniška, o kartu – seno gero reivo neišsižadanti kūryba ima skleisti itin ryškias ir pagaulias energetines bangas.

Katažynos Polubinskos nuotr. /Giedrės Kilčiauskienės albumo „Kiaurai sielas“ pristatymo koncertas
Katažynos Polubinskos nuotr. /Giedrės Kilčiauskienės albumo „Kiaurai sielas“ pristatymo koncertas

Tai, kad į pirmąjį albumo „Kiaurai sielas“ pristatymo koncertą buvo išparduoti visi bilietai, tik patvirtina, kokios aktualios ir reikalingos yra Giedrės dainos. O jai pačiai svarbi emocinė grąža.

Fotogalerija:

„Kiekvieną kartą, kai išgirstu, kad išparduoti visi bilietai, būna labai malonu, gera, ir aš pasakau: „Yes, I did it again!“ – po koncerto dar nenuslūgus emocijoms kalbėjo Giedrė. – O ką norėčiau perduoti tiems, kas buvo šiame koncerte? Pirmiausia, padėkoti ir pasakyti, kad laikom ryšį. Aš savo klausytojais pasitikiu jau daug metų, ir ne be reikalo. Būtų keista, jeigu šiandien būtų buvę kitaip, tada aš likčiau nustebusi. O dabar – nė kiek nenustebus, tiesiog be galo dėkinga.“

Giedrę apšildė garsusis didžėjus Tomas Boo, apie kurį ji dainuoja naujojo albumo kūrinyje „Tą naktį grojo Tomas Boo“. Ši daina įjungė visas įmanomas lemputes galvose tų, kurie dar pamena pašėlusias „Boogaloo“ diskotekas, virtusias Vilniaus legendomis.

„Aš suprantu, kad tampau nostalgijos stygas ir nesiruošiu to atsisakyti, nes man atrodo, kad aš atradau savo raktą. Mano raktas – būtent nostalgijos stygos.“

Katažynos Polubinskos nuotr. /Giedrės Kilčiauskienės albumo „Kiaurai sielas“ pristatymo koncertas
Katažynos Polubinskos nuotr. /Giedrės Kilčiauskienės albumo „Kiaurai sielas“ pristatymo koncertas

Nostalgišką timptelėjimą klausytojai pajuto ir tada, kai Giedrė atliko „Foje“ koverį „Saugok vaikystę“. Tai buvo graži staigmena. Programoje taip pat skambėjo Giedrės kūriniai „Išdalinau“, „Aš Normaliai“, „Užsikloję dangaus skliautais“ ir kiti.

Artimiausi Giedrės albumo „Kiaurai sielas“ pristatymo koncertai vyks birželio 20 d. Kauno „Oldman“, o birželio 22 d. – „Oldman“ Palangoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius