Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

GJan hitas „Kaip man atmylėt tave“ užkopė į M-1 TOP40 viršūnę: sužinojo iš ypatingo žmogaus

Viena klausomiausių Lietuvos atlikėjų GJan šį rudenį vėl skina muzikinius vaisius. Prireikė vos dviejų savaičių, kol naujausias Gretos Jančytės hitas „Kaip man atmylėt tave“ užkopė į pirmąją radijo stoties M-1 TOP40 vietą.
GJan „M-1“ studijoje
GJan „M-1“ studijoje / „M-1“ nuotr.
Temos: 2 Muzika GJan

„Sužinojau tai iš mamos. Paskambino važiuodama iš kaimo ir papasakojo, kad kaip tik klauso M-1 TOP40. Jai pasiekus namus, grojo aštuntos vietos daina. Labai miela buvo išgirsti kaip ji džiaugėsi sužinojusi, kad esame pirmoje vietoje. Jos džiaugsmas nusidriekė man pačiai iki šiandienos, kai M-1 studijoje paminėjome šį laimėjimą. Džiaugiuosi dar ir dėl to, kad žmonės randa šioje dainoje save. Aišku, visiems savo klausytojams linkiu gyvenime kuo mažiau akimirkų, kuriose tektų kažką atmylėt,“- viešėdama radijuje pasakojo GJan.

GJan – „Kaip man atmylėt tave“:

Antroje M-1 TOP40 vietoje naujausia G. Jančytės daina paliko „Linkin Park“ kūrinį „The Emptiness Machine“, trečioje – Lady Gagos ir Bruno Mars duetą su „Die with a Smile“.

„Kaip man atmylėt tave“ – trečiasis atlikėjos hitas apskritai ir antras šiais metais, pakilęs iki pirmosios M-1 TOP40 pozicijos. 2012-2013 metų sandūroje dvi savaites populiariausia tarp M-1 klausytojų buvo daina „Tattoo“, o šių metų pradžioje net penkias savaites tope karaliavo „Atidaviau tau viską“.

Seniausias ir įtakingiausias Lietuvoje radijo stoties M-1 topas buvo pradėtas transliuoti 1990 metų sausio 28 dieną, tuomet tai buvo TOP-20. Pirmuoju topo hitu Nr.1 tapo „Roxette“ daina „The Look“. Nuo 1995 metų sausio buvo pradėtas transliuoti M-1 TOP40. Populiariausių savaitės dainų TOP40-uką radijo stotis M-1 nenutrūkstamai paskelbė jau daugiau nei 1500 kartų.

Jei pirmąjį dešimtmetį radijo stoties klausytojai už patinkančią dainą balsuodavo siųsdami atviruką ar atvirlaiškį, tai šiuo metu atiduoti balsą už patinkančius kūrinius galima apsilankius svetainėje m-1.fm arba išmaniojoje programėlėje.

Parsisiųsk M-1 programėlę iš Google Play arba App Store.

Radijo stotis M-1 – klausomiausia radijo stotis Lietuvoje. Kasdien ją įsijungia 300 tūkst. Lietuvos gyventojų, per savaitę - daugiau nei 700 tūkst. unikalių klausytojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito