Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Gražuolės Auksės vokalą „Lietuvos balse“ Benas prilygino kažkam nežemiškam: „Tai dievų muzika“

Sekmadienio vakarą „Lietuvos balse“ penkios muzikos žvaigždės toliau burs stipriausių balsų komandas, kurios jau spalio 3, 5 ir 6 dienomis kausis kovų etape Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Aklųjų perklausų etape jų lauks ne viena staigmena, ir ne vienas įspūdingas balsas, dėl kurio mokytojai kovos iš visų jėgų.
Auksė Vyšniauskaitė
Auksė Vyšniauskaitė / LNK nuotr.

Vienas tokių – kaunietės Auksės Vyšniauskaitės. Talentinga mergina dainuoja nuo mažumės ir profesionaliai užsiima lengvąja atletika. Tačiau atlikėjos karjeros siekianti mergina, sportą buvo priversta padėti į šalį, nors ir iškovodavo prizines vienas ir turėjo dideles perspektyvas.

„Tiesiog visada labiau norėjau dainuot. Aišku, sporte laimėjimo džiaugsmas būdavo didžiulis, bet tiesiog einant laikui supratau, kad reikės pasirinkti. Gal dar prisidėjo tas, kad dainuoti mane atvedė nuo 3 metukų. Tada aš jau įrašiau pirmąją savo dainelę įrašų studijoje, sportuoti atėjau gerokai vėliau. Tai galbūt pasirinkau muziką ir todėl, kad tiesiog neatsimenu savęs nedainuojant“, – apie savo pasirinkimą mesti profesionalios lengvaatletės karjerą pasakoja Auksė.

LNK nuotr./Auksė Vyšniauskaitė
LNK nuotr./Auksė Vyšniauskaitė

Šiuo metu Auksės gyvenime sportas – tik laisvalaikio dalis. „Jei nori kažko siekti, turi tai daryti visu 100 procentų“,– įsitikinusi projekto dalyvė, kuri visą savo energiją šiuo metu skiria tik tam, kad aukštus rezultatus pasiektų muzikoje.

„Tikrai norėčiau, kad pasisektų pradėti rimtai su muzika sieti savo gyvenimą. Norėčiau, kad atsirastų koks fainas prodiuseris, galėtume kartu dirbti. Kai visą gyvenimą dainuoji, tai vis dar turi tą norą, kad pavyktų tuos išsikeltus tikslus pasiekti. Ėjimas į šį projektą yra savęs pasitikrinimas. Iki dabar būdavo konkursai ir nors jie rimti, norisi save patikrinti ir televizijoje, rimtesnėje scenoje“, – apie motyvaciją ateiti į projektą sako Auksė.

Projekte galingą merginos balsą įvertins ir mokytojai, kurie negalės patikėti, jog ji – ne profesionali atlikėja. „Atrodo, kad dainuoji kiekvieną dieną. Sunku patikėti, kad muzika dar nėra tai, iš ko tu gyveni. Sunku suvokti, kad tai nėra tavo profesija“, – laidoje kalbės Gabrielė Vilkickytė.

LNK nuotr./Auksė Vyšniauskaitė
LNK nuotr./Auksė Vyšniauskaitė

Tuo metu Benas Aleksandravičius dalyvės balsą prilygins kažkam nežemiškam: „Labai stiprus balsas ir pasirodymas su mega stipriu kūriniu. Vadinu tokius balsus „valdoviškais“ arba dievų muzika – kai yra ilgos, švarios, aukštos natos, kurios skamba neįtikėtinai, o tu balso galią jauti visu kūnu.“

Kaip atrodys Auksės pasirodymas, kuris taip stipriai sukrėtė mokytojus ir kokius dar unikalius balsus į savo komandą priims Benas Aleksandravičius, Jessica Shy, Mantas Jankavičius, Gabrielė Vilkickytė ir paslapčiomis komandą renkantis Free Finga – jau šį sekmadienio vakarą „Lietuvos balse“ 19:30 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas