Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 10 10

Grūdas su projektu „The Flies“ pristato debiutinį singlą „Vakar miręs“

Muzikinis projektas „The Flies“ su vokalistu Algirdu Grūdinskiu-Grūdu priešakyje klausytojams pristato savo debiutinį singlą „Vakar miręs“, kalbantį apie blizgaus rokenrolo pasaulio užkulisius ir išsiskiriantį veržlios, įtraukiančios roko muzikos kupinu garso takeliu.
Grūdas ir projektas „The Flies“
Grūdas ir projektas „The Flies“ / Asmeninio albumo nuotr.

„Labai džiaugiamės pagaliau galėdami klausytojams pristatyti savo debiutinį singlą, – pasakojo „The Flies“ grupės nariai. – Kūriniu „Vakar Miręs“ atveriame jums savo širdis, atvirai pasakojame emocijas, išgyvenimus, patirtį, kuri lydi iš pirmo žvilgsnio nuolatine šventės nuotaika alsuojančią pramogų pasaulio kasdienybę.

Tiesa ta, jog publikos plojimams nutilus bei užgesus scenos šviesoms, toliau verda visai kitoks gyvenimas, viliojantis pavojingais klystkeliais, kupinas intrigų ir asmenybės išbandymų. Išties, šviesius gyvenimo etapus kiekvienam iš mūsų yra keitę tamsesni, tad tikimės, jog dainoje klausytojai išgirs tai, kas juos įkvėps, padrąsins arba, žinoma, tiesiog įtrauks užvedantys roko ritmai.“

VIDEO: The Flies - Vakar Miręs

Muzikinis projektas „The Flies“ kartu subūrė ne tik vienus geriausių Lietuvos muzikantų, koncertuojančių su žinomiausiais Lietuvos atlikėjais, tokiais kaip Marijonas Mikutavičius, Mantas Jankavičius, „Skamp“, „SEL“ bei daugeliu kitų, tai – penketas geriausių draugų, kuriuos vienija didžiulė meilė muzikai, daugiametė patirtis scenoje, o dabar dar ir kūrybiniai užmojai.

Tai – Lietuvos muzikinėje scenoje puikiai žinomi gitaros virtuozai Rytis Taraila ir Viktoras Jonušis-Hugis, perkusijos meistras Vytis Vainilaitis, singlo „Vakar Miręs“ muzikos autorius, bosistas Paulius Jaskūnas bei singlo žodžių autorius, vokalistas Algirdas Grūdinskis-Grūdas.

Asmeninio albumo nuotr./Grūdas ir projektas „The Flies“
Asmeninio albumo nuotr./Grūdas ir projektas „The Flies“

Paklausti, kuo išskirtinis yra „The Flies“ muzikinis projektas, grupės nariai vieningai teigė, jog: „The Flies“ nariai – ne tik patyrę muzikantai, bet ir geri draugai, tad gyvų koncertų metu puikiai vienas kitą suprantame, jaučiame vienas kito užnugarį, tai leidžia scenoje atlikti dar įdomesnes, netikėtas improvizacijas bei sukurti dinamiškos muzikos kupinus vakarėlius, kurie beprotiškai smagūs tiek mums, tiek mūsų paklausyti susirenkančiai publikai.

„The Flies“ puikiai laiką leidžia taip pat ir įrašų studijoje – prie kurybinio proceso prisidedame kiekvienas iš mūsų, tad šis singlas iš tiesų yra mūsų visų nuoširdaus darbo „vaisius“. Už pagalbą išleidžiant šį singlą didžiulį „ačiū“ sakome Arvydui Martinėnui-Vudžiui („VuRecords.lt“) bei ypatingam muzikiniam svečiui – vienam geriausių Lietuvos klavišininkų Vyčiui Smolksui, kurio klavišinių partija skamba kūrinyje „Vakar Miręs“.“

Asmeninio albumo nuotr./Grūdas ir projektas „The Flies“
Asmeninio albumo nuotr./Grūdas ir projektas „The Flies“

Su debiutiniu singlu grupė „The Flies“ klausytojus nekantrauja supažindinti netrukus nuskambėsiančiuose koncertuose spalio 13 d., 21 val., Kaune, gyvos muzikos klube „Punto Jazz palėpė“, spalio 14 d., 21 val., Vilniuje bare-restorane „Alaus Namai“, lapkričio 10 d., 22 val., Kaune, gyvos muzikos klube „Džem'pub“.

Asmeninio albumo nuotr./Grūdas ir projektas „The Flies“
Asmeninio albumo nuotr./Grūdas ir projektas „The Flies“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas