Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 05

Grupė E.G.O. pristato naują dainą: „Nusimetėm melancholiją ir parodėm, ką anksčiau slėpėm“

Tokiomis dainomis kaip „Pasauliui, kuris negirdi“, „Manim patikėk“ ir „Netrokštama laisvė“, tūkstančių gerbėjų širdis užkariavusi grupė E.G.O., šiomis dienomis drąsiai nusimeta melancholiją ir parodo pašėlusią ir energija tiesiog trykštančią savo pusę. Neseniai išleidę gerbėjų garso takeliuose jau radusią savo vietą dainą, „Daužom tylą“, dabar vaikinai pristato naują vasaros hitą – „Opapa“.
Grupė E.G.O.
Grupė E.G.O. / Dariaus Tarėlos nuotr.
Temos: 2 Muzika „E.G.O.“

„Tai daina apie gerą laiką, apie vasarą, draugus ir paprastus, bet labai svarbius dalykus. Be dramų, be melancholijos, tik su pačia geriausia nuotaika, saule ir rimtu, kuris, tikimės, privers šokti kiekvieną,“ – apie naują kūrinį kalbėjo E.G.O. vaikinai.

Dainą sukūrė grupės lyderis, garsus muzikos prodiuseris, Karolis Šliažas, tekstą kūriniui parašė Vaida Kalkauskaitė, kurios žodžius dainuoja daug garsiausių Lietuvos grupių ir atlikėjų.

Luko Balandžio / 15min nuotr./E.G.O
Luko Balandžio / 15min nuotr./E.G.O

„Taip, melancholiškos dainos gražios, jas smagu dainuoti, gražu kai į orą kyla šviečiantys telefonai ir publika atrodo kaip žvaigždėtas dangus, tačiau taip pat gera ir matyti kaip žmonės nenustygsta vietoje ir šoka taip, lyg niekas nematytų, sunku net į žodžius sudėti energiją, kuri tuo metu tvyro koncertuose. Prie tos energijos prisidės ir „Opapa“, – su šypsena kalbėjo Karolis Šliažas.

Visoje Lietuvoje koncertuojantys E.G.O. vaikinai šią vasarą taip pat aplankys ne vieną miestą, koncertų nusimato daug ir įvairių. Tikimės, kad juose išgirdę naująją dainą gerbėjai išties šoks ir dainuos pilnais balsais kartu su E.G.O. vaikinais.

VIDEO: E.G.O. - Opapa (Official 2017)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas