Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 21

Grupė „Man-go“ beveik po 20-ies metų pristato naują dainos „Svetimi“ versiją ir klipą: įvertinkite

Grupė „Man-go“ pristato naują kultinės dainos „Svetimi“ versiją, kurią pavadino „Svetimi 2017“. Šis kūrinys, tai viena pirmųjų grupės dainų, pasirodžiusi iš karto po pirmojo singlo „Pavasariniai žiedai“.
Grupė „Man-go“
Grupė „Man-go“ / Asmeninio albumo nuotr.

Lyriška grupės „Afiša“ lyderio Jono Takarevičiaus sukurta daina greitai užkariavo gerbėjų širdis. Grupės „Man-go“ repertuare šis kūrinys atsidūrė perklausius keletą mažiau žinomų grupių kasečių. Merginos iš karto suprato, jog daina turi kažką tokio, ką turi išgirsti platesnis klausytojų ratas. Dainai tuomet, dar 1998 m., Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre (KVMT) buvo nufilmuotas ir vaizdo klipas.

Būtent dėl ypatingos šios dainos nuotaikos šiemet nuspręsta hitą išleisti iš naujo. „Man-go“ merginos naująją dainos versiją klausytojams jau pristatė Klaipėdoje vykusiame „Eurovizijos“ atrankų finale. Simboliška, kad dainos scenografiją merginos sukūrė kartu su KVMT baleto šokėjais. Ši scenografija ir dainos atlikimas sulaukė daugybės komplimentų.

„Galiausiai turėjome ir savo operatorių, tad buvo nufilmuotas ne tik pats pasirodymas, bet ir pasiruošimas jam. Visa tai sudėjome į naują vaizdo klipą. Tai leis žiūrovui šiek tiek pažvelgti į užkulisius ir pamatyti, kokia nuotaika tvyro ruošiantis atlikti dainą”, – pasakojo grupės merginos.

Grupės gerbėjai jau visai netrukus galės išgirsti naująją dainos „Svetimi“ versiją gyvai. Kovo 31 d. Kauno pramogų centre „Oazė“ bus surengtas solinis grupės koncertas, kuriame skambės geriausios dainos ir naujausi hitai.

Naujoji „Man-go“ dainos versija

VIDEO: MAN-GO - Svetimi 2017 (official video)

Senoji „Man-go“ dainos versija

VIDEO: MANGO - Svetimi (Oficialus Vaizdo Klipas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas