Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „Man-go“ pristato net tris naujienas: „Tai yra ir naujo etapo pradžia“

Viena populiariausių visų laikų Lietuvos pop muzikos grupių „Man-go“ šį mėnesį gerbėjams turi net tris svarbias naujienas. Klausytojams grupė pristato naują muzikinį kūrinį „Rudens daina“ ir jos spalvingą vaizdo klipą. Jau spalio 25 dieną viešai pasirodys ir „Man-go“ geriausių dainų vinilinė plokštelė „Alyvos“, o jau lapkričio pradžioje grupė leisis į ypatingą koncertinį turą.
„Man-go“
„Man-go“ / Kęstučio Meliausko nuotr.

Grupė „Man-go“ savo gerbėjams pristato nostalgiška ir itin jausmingą naują kūrinį „Rudens daina“.

Kaip teigia pačios grupės narės Rima, Justina ir Gabija, naujas kūrinys pasakoja apie nelaimingą meilę ir išsiskyrimo jausmą, kuris lyg ruduo dažnai žymi ne tik tam tikro ciklo pabaigą, bet ir kažko naujo pradžią.

„Ruduo yra toks metas, kai mes pamažu atsisveikiname su gamtos žaluma, šviesiomis dienomis, šiluma. Šis metas kažkiek primena išsiskyrimą su mylimu žmogumi, dviejų žmonių santykių pabaigą. Tačiau taip pat tai yra ir naujo etapo pradžia, kupiną vilties ir laukimo, kuomet tavo praeities patirtys tave nuves naujo pavasario link“, – teigia grupės narės.

VIDEO: MAN-GO - Rudens daina

„Man-go“ naują kūrinį „Rudens spalvos“ lydi ir itin spalvingas vaizdo klipas, kuriame auksinėmis rudens spalvomis pasipuošusio Lietuvos pajūrio fone vaizduojama dviejų žmonių meilės drama. Vaizdo klipe mylimųjų vaidmenį atliko talentingi aktoriai Emilija Dudonytė ir Jonas Baranauskas.

Tiek vaizdo klipas, tiek ir naujas muzikinis kūrinys „Rudens daina“ simboliškai žymi kitą grupei „Man-go“ ir jos gerbėjams svarbią pradžią. Jau lapkričio 7 d. startuos grupės koncertinis turas „Rudens Spalvos“. Jo metu „Man-go“ savo gerbėjams suteiks galimybę išgirsti atnaujintą grupės 25 metų veiklos jubiliejui skirtą koncertinę programą Šiauliuose, Ukmergėje, Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Kęstučio Meliausko nuotr./„Man-go“
Kęstučio Meliausko nuotr./„Man-go“

Pasak grupės narių, šį turą nuspręsta rengti dėl didelio programos populiarumo jubiliejinio turo metu.

„Mūsų jubiliejinė programa sulaukė labai didelio susidomėjimo, tad norėjome gerbėjams suteikti dar vieną galimybę ją išgirsti. Taip pat mūsų dainose dažnai didelis dėmesys skiriamas metų laikams. „Pavasariniai žiedai“, „Ilgesio Ruduo“, „Liūdnos Kalėdos“ – tai tik keletas iš daugelio mūsų kūrinių, kurie perteikia skirtingų metų laikų nuotaikas. Todėl šiam turui šalia geriausių savo hitų atrinkome ir dainas, kurios tiktų būtent ramiajam rudens ir žiemos sezonui“, – teigia grupės narės.

Kęstučio Meliausko nuotr./„Man-go“
Kęstučio Meliausko nuotr./„Man-go“

Grupės „Man-go“ „Rudens Spalvų” koncertinio turo pasirodymus galima bus išvysti lapkričio 7 d. Ukmergėje, lapkričio 15 d. Šiauliuose (koncertų salėje „Saulė“), lapkričio 16 d. Vilniuje (koncertų salėje „Vakaris“), lapkričio 23 d. Kaune (pramogų centre „Kauno Oazė“) ir gruodžio 28 d. Klaipėdoje („Renginių kombinate“).

Visgi iki „Rudens Spalvų“ turo starto grupės laukia dar vienas itin ryškus įvykis. Jau spalio 25 d. viešai pasirodys pirmoji grupės „Man-go“ istorijoje geriausių dainų vinilinė plokštelė „Alyvos“.

Plokštelė bus išleista ribotu tiražu, o joje bus sudėtos geriausios per 25 veiklos metus grupės išleistos dainos.

Bilietus į „Man-go“ turo „Rudens Spalvos” koncertus platina „Bilietai.lt” ir „TicketMarket”.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento