Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 05 03

Grupė „ŠarkA“ visoms mamoms dovanoja pavasarišką dainą

Pirmąjį gegužės sekmadienį švenčiama nuostabi pavasario šventė, skirta mūsų brangiosioms mamoms, kai kiekvienai jų rodomas ypač didelis dėmesys. Turbūt daugelis prieš šią progą susimąsto, ką padovanoti savo mamai. Grupės „ŠarkA“ merginos dovanoja visoms mamos gerumo aitvarą, kuris atskridęs į jų namus pradžiugins kiekvienos mamos širdį.
Grupės „ŠarkA“ fotosesija gamtoje
Grupės „ŠarkA“ fotosesija gamtoje / Viktorijos Kuhlins nuotr.

Merginos neslepia, jog pačios kartais pagalvoja, jog ir jas kada nors kažkas vadins mamomis, močiutėmis. „Manome, būti mama – pats nuostabiausias dalykas, kuris gali nutikti moteriai. Mama visada buvo yra ir bus tas žmogus, kuris, nepaisant visko, išklausys kai sunku, pasidžiaugs kuomet sekasi, patars, nebijos subarti, bet kai labiausiai reikės – apkabins“, – pasakojo grupės „ŠarkA“ narės.

„Skubėdami, kiekvieną dieną atitolstame ir nepelnytai primirštame artimiausius, todėl per tokias šventes šiems žmonėms norisi parodyti išskirtinį dėmesį. Artėjant mamyčių dienos šventei, šnekučiavomės su merginomis, gėrėme kakavą ir mėgavomės vis dažniau lepinančiu vasarėjančiu oru. Jau senokai nepiešėme atvirukų, o šiais metais mes sveikiname ne tik savo mamas, močiutes, bet kiekvieną moterį patyrusią motinystės stebuklą”, – kalbėjo merginos, besidžiaugdamos profesionalios fotomenininkės Viktorijos Kuhlins darbu, padėjusiu įamžinti nuostabias pavasario akimirkas.

Jūsų dėmesiui – grupės „ŠarkA“ daina „Gerumo aitvarai“:

VIDEO: ŠarkA - Gerumo aitvarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas