Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 22

Grupė „Solo ansamblis“ pristato naują dainą „Eskalatorius į dangų“

Likus savaitei iki didžiojo pavasario koncerto „Limonadas“, viena sėkmingiausių šiuolaikinės alternatyviosios muzikos grupių Lietuvoje „Solo ansamblis“ pateikia dar vieną garsinę naujieną – gerbėjams pristato jautriausią dainą visoje kūrybos istorijoje, žemais dažnais prabyla apie meilę.
„Solo Ansamblio“ koncerto akimirka
„Solo Ansamblio“ koncerto akimirka / Asmeninė nuotr.

Elektroniniu širdies ritmu kūrinys „Eskalatorius į dangų“ prabyla apie transformacijos etapą, kurį išgyvena įsimylėjęs žmogus.

Kuomet vienas susitikimas pakeičia viską: buitinis pasaulis tampa kitu, maloniu ir pokalbius keičia iškalbinga tyla. Daina seka istoriją apie tai, kas grupės nariams palikus sceną yra svarbiausia – apie sujungtą dviejų žmonių gyvenimą, jo paskyrimą vienas kitam, kai į naują, jau transformuotą pasaulį ateina nauja gyvybė.

Tai kūrinys, kurį miesto muzikos kūrėjai skiria pagrindiniams savo kūrybos teisėjams – savo šeimoms.

„Tikime, kad muzika turi misiją, todėl kalbam tai, kas svarbu ir todėl kurdami niekur neskubame. Norisi, kad kūrinys būtų kažkas, kas gali išlaikyti laiko egzaminą. Į muziką įdedame daug savęs, mums patinka daugiasluoksniškumas, todėl kūriniai yra savotiški kodai. Kaip ir jausmai, kurie irgi turi kodą. Jausmai ir šeima yra tai, kas po visko lieka“, – sako grupės nariai ir kviečia pasigarsinti naują dainą.

Netrukus „Eskalatorius į dangų“ gyvai nuskambės didžiajame audiovizualiniame koncerte „Limonadas“ kovo 29-ąją menų fabrike „Loftas“ Vilniuje. Po koncertinės pertraukos „Solo ansamblis“ pristatys muzikines naujienas, kartu scena dalinsis su cold wave grupe iš Lenkijos „undertheskin“.

VIDEO: Solo Ansamblis - Eskalatorius į dangų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas