Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Grupės „Abudu“ būgnininkas M.Daujotas pristato trečią savo albumą: jame – dainos prie pusryčių stalo

Grupių „Abudu“ ir „Arklio Galia“ būgnininkas, grupės „Skafandras“ bosistas ir tapytojas Mantas Daujotas pristato savo trečiąjį solinės kūrybos albumą, pavadinimu „Pusryčiai“.
Mantas Daujotas
Mantas Daujotas

Kūrinys buvo įgyvendintas dvejais etapais – pirma buvo sukurtos muzikinės kompozicijos, vėliau autorius jas pateikė vokalistams, kurie galėjo rinktis labiausiai patinkantį ir gavę tam tikras gaires, rašyti dainą pagal jau sukurtą muziką.

Manto Daujoto nuotr. /Mantas Daujotas. Albumas „Pusryčiai“
Manto Daujoto nuotr. /Mantas Daujotas. Albumas „Pusryčiai“

„Pusryčiai“ – tai albumas apie visiems mums bendrą iššūkį ir malonumą pradėti dieną. Manau, kad neretai buityje atsiskleidžia įvairūs būties suvokimo niuansai, mūsų požiūris į pasaulį ir metodai bandant jį priimti.

Šiame albume išgirsite devynis skirtingus vokalistus – kiekvienas iš jų parašė ir atliko dainą pagal jiems suteiktą mano sukurtą instrumentalą ir temą „pusryčiai“. Tad albumas gavosi tiek pat įvairialypis ir dinamiškas, kiek jis yra ir vientisas bei bendražmogiškas.“ – teigia Mantas Daujotas.

VIDEO: DAUJOTAS - Pusryčiai (full album 2024 )

Albume galite išgirsti tokius atlikėjus kaip Eiedma, Silverpieces bei visus tris grupės Timid Kooky vokalistus atskirai.

„Seniai norėjau sukurti jaukios muzikos rytui, kadangi tai svarbus metas kiekvienoje dienoje. Ilgą laiką jaučiau bręstančią temą ir pavadinimą apie pusryčius. Tuomet turėdamas saują instrumentinių kūrinių supratau, jog puiki proga įgyvendinti ir kitą ilgai atidėliotą svajonę – albumą su daug kviestinių dainininkų.“ – pasakoja Mantas.

Manto Daujoto nuotr. /Mantas Daujotas
Manto Daujoto nuotr. /Mantas Daujotas

Albumą galite išgirsti visose platformose, o albumo pristatymo koncertas vyks jau šį ketvirtadienį, gegužės 30d. 21val. Vilniuje, kūrybiniame komplekse „SODAS 2123“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius