Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 07 09

Į vasarišką koncertą kviečianti Bjelle: „Būsiu nuoga – tokia, kokia esu“

Liepos 9-osios vakarą menų fabriko „Loftas“ „LRT Opus“ terasoje koncertą surengs kompozitorė, dainų atlikėja ir kūrėja, radijo bei televizijos laidų vedėja Bjelle.
Raminta Naujanytė-Bjelle
Raminta Naujanytė-Bjelle / „Razauskai Photography“ nuotr.
Temos: 2 Bjelle „Loftas“

Bjelles kuriamos dainos susideda iš keletos stilių derinių – roko, džiazo ir elektroninės muzikos, kurioje viena svarbiausių išraiškos priemonių – tekstas ir jo reikšmė.

Šiuo metu Raminta Naujanytė studijuoja LMTA (Lietuvos Muzikos ir Teatro akademijoje) Skaitmeninės produkcijos kompoziciją, LRT Opus radijo stotyje veda radijo laidą „Taip ir Toliau“ apie lietuvių kuriamą muziką, taip pat veda vaikų dainavimo konkurso „Dainų Dainelė“ laidas.

„Razauskai Photography“ nuotr./Raminta Naujanytė-Bjelle
„Razauskai Photography“ nuotr./Raminta Naujanytė-Bjelle

Pirmąjį EP albumą „Kas tu Toks“ Bjelle išleido 2017 m. kartu su grupe bei projektu Bjelle III. Taip pat Raminta dainuoja ekstravagantiškoje grupėje „Miško Gyventojai“ ir šiuolaikinės muzikos ansamblyje „Synaesthesis“ atlieka vokalines partijas.

Kiekvieną savaitę nuo pirmadienio iki ketvirtadienio veiksianti „LRT OPUS terasa“ draugiška visiems: ir geros muzikos gerbėjams, ir šeimos, ir vaikams, ir gyvūnams.

Žiūrėkite videoreportažą:

VIDEO: LRT OPUS terasa: Bjelle interviu

Vakaro įėjimo kaina – 3 eurai su „Facebook“ R.S.V.P., kitiems – 5 eurai. Bilietus galima įsigyti internetu arba prie durų. „LRT OPUS terasą“ vilniečiai ir miesto svečiai ras vidiniame menų fabriko „Loftas“ kieme (įėjimas iš Panerių g. 37 pusė, pro prekybos centro „Iris“ vartus).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas